Žene otkrile što su sve uzele bivšem dečku nakon prekida: ‘Ostavila sam toliko da ne primijeti’

TikTokerica Crystle podijelila je na svom profilu video koji je munjevito brzinom postao viralan, a do sada je dosegao 5.5 milijuna pregleda. U njemu je prikazano kako djevojka otkriva što je uzela bivšem dečku nakon prekida, a što on sigurno ne bi nikada očekivao da bi uzela.

Videom je pokrenula temu prekida i kako se koja strana nosi s podjelom imovine nakon prekida. Mnogi su jasno dali do znanja da ne ostavljaju ništa, ako su oni bili ti koji su sve plaćali, no neki su otkrili i kako su poduzeli dodatne ‘neočekivane mjere’.

Crystle je objavila video koji pokazuje kako djevojka uzima vješalice za odjeću uz tvrdnju kako je njen bivši dečko uzeo njene lijepe i objesio na njih svoju odjeću. Pojasnila je kako će mu ostaviti neke njegove i pokazala na malu hrpicu vješalica.

@ppebbz #fypシ #livingwithmyex #exboyfriend #takingitall #nomercy ♬ original sound – Crystle

Od bešteka do zavjesa

Ubrzo su se stali nizati brojni komentari, većinom žena, koje su otkrile što su sve one uzele nakon prekida, a u temu su se uključili i bivši cimeri, koji su otkrili na kakve su sve oni situacije naišli kada bi odlazili iz doma kojega su dijelili s cimerima.

Neke žene otkrile su i kako su dosta toga učinile radi osvete. Jedna je djevojka otkrila kako je pomagala svojoj prijateljici iseliti se iz stana bivšeg dečka te da su uzele gotovo sve pa čak i toaletni papir. Ona mu je ostavila tek toliko listića na rolici kako ne bi primijetio dok mu stvarno ne bi zatrebalo.

“Uzela sam sa sobom žarulju koju sam zamijenila dok smo živjeli zajedno”, “Ponijela sam sa sobom krumpir, luk i deterdžent”, neki su od komentara.

(VIDEO) MENE VARAŠ?! Bijesna žena demolirala auto u kojem je suprug ‘griješio’ s ljubavnicom!

Zvono s vrata, beštek, tanjuri, začini, sušilica za veš, biljke, daljinski upravljač, igrice, odjeća, namještaj, zavjese, kanta za smeće, samo su mali dio nabrojanih predmeta koje su bivši partneri odnijeli sa sobom, iako im možda i nisu bili toliko potrebni.

Objava Žene otkrile što su sve uzele bivšem dečku nakon prekida: ‘Ostavila sam toliko da ne primijeti’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.