ZARA: Ovo je najpopularniji blejzer ovog proljeća

Postoji par stvari bez kojih je proljetna sezona nezamisliva. Prva od njih bila bi smjena vremenskih (ne)prilika i obično nas, čas hladno čas toplo vrijeme, gotovo pa nikada neće iznenaditi tokom proljeća. Naravno, ovdje postoji još par stvari koje bi bilo vrijedno pomenuti, a mi ćemo odmah preći na konkretno odnosno na blejzer.


Da, proljetna sezona ne bi bila to bez ove popularne jakne i veoma su rijetke žene koje je nemaju u svom modnom repertoaru. Ovdje postoji više opcija, koje mogu odgovarati različitim prilikama, a kada je riječ o popularnim blejzerima ovog proljeća, ovi iz trenutne ZARA ponude u samom su vrhu.


Naime, riječ je o modelu u stilu smokinga, a koji se tako dobro može uklopiti u bilo koji stajling, bilo da odlučite da ga kombinujete sa uvijek popularnim farmericama ili se pak odlučite da ga dodate elegantnim hlačama ili možda fantastičnoj plisiranoj suknji. Da, ovaj blejzer se u sve miješa!


Ovaj ZARA blejzer malo je duži u odnosu na klasične modele te dolazi uz pripadajući kaiš koji je iste boje kao i sam blejzer. A kad smo već kod boja, on je trenutno dostupan u tri fantastične boje, a to su narandžasta, bijela i vatrena ružičasta (ona je i jedna od najpopularnijih boja ovog proljeća).


Bijeli blejzer fantastično će se uklopiti sa svim drugim bojama, a ujedno vam može pomoći da na veoma jednostavan i nenametljiv način osvježite svoj proljetni stajling. Da, bijela je zaista jedna od onih boja koje su dušu dale za osvježenje stajlinga.


S druge strane, ružičasti i narandžasti blejzer možete kombinovati sa svim bojama iz neutralnog spektra i dobićete odličnu kombinaciju. A, u slučaju da želite da baš uvijek budete u centru pažnje ove proljetne sezone, pomenute boje kombinujte sa bojama iz suprotnog spektra i dobićete fenomenalni kolor bloking stil.


Koji odabrati? Definitivno onaj koji najbolje odgovara vašim modnim preferencijama i stilu, a jedno je sasvim sigurno – ovo je blejzer koji ćemo nositi u svim prilikama ove proljetne sezone, jer je tako moderan i popularan.

Autor: minimagazin.info