ZARA: Evo kako da kombinujete najpopularniju jaknu ove sezone

Hladniji dani zahtijevaju topliju garderobu, a to se posebno odnosi na “vanjske” dijelove odjeće odnosno jakne. A ove sezone, bar kada je u pitanju omiljeni brend ZARA, jedna od najpopularnijih jakni je šerling jakna. O čemu je riječ?


Riječ je o jakni od vještačke kože, a koja je s unutrašnje strane obložena toplim krznom koje podsjeća na vunu. Idealna je za hladne dane, veoma dobro se može uklopiti u svaki stajling, a u nastavku pogledajte i par ideja kako da je kombinujete.

Monohromatsko izdanje


Monohromatski stil idealna je opcija za one dane kada ne znate šta da obučete. Monohromatsko izdanje u crnom uvijek je popularno, a eventualno ga možete osvježiti tako što ćete dodati par svjetlijih aksesoara.

Elegantno izdanje


Ova fantastična jakna može vam pomoći i da dobijete veoma elegantno modno izdanje, a koje je idealno za formalne prilike. Primjera radi, kožnu suknju kombinujte sa rolkom i čizmama te dodajte šerling jaknu. Da, toliko je jednostavno!

Opušteno izdanje


Farmerice su komad garderobe koji rado nosimo u svim neformalnim prilikama, a ove sezone kombinujemo ih i sa gležnjericama i ZARA šerling jaknom.

Ženstveno izdanje


Najženstveniji komad garderobe – haljina – odličan je izbor tokom svih sezona, a kada su u pitanju nešto hladniji dani, možete joj dodati i šerling jaknu.

Kolor bloking izdanje


Kolor bloking je trend koji podrazumijeva kombinovanje komada garderobe kontrastnih boja. Veoma je popularan i upečatljiv, a kombinacija crne i bijele smatra se klasičnim kolor bloking trendom. Pa, samo naprijed!

Moderno izdanje


Dobra stara plisirka i ove sezone je ultra popularna, a u kombinaciji sa gležnjericama i šerling jaknom dobijate ultra moderno izdanje koje je zapravo kombinacija tri popularna trenda.

Urbano izdanje


Iako ih neke žene ne vole, činjenica je da su kožne helanke veoma popularne, a i jedan su od komada garderobe koji uvijek izbiju u prvi plan tokom hladnijih dana te mogu pomoći i da se dobije urbani stajling. I, da, odlično se slažu i sa šerling jaknom.

Autor: minimagazin.info