ZARA beauty: 5 prekrasnih lakova za savršen zimski manikir

Kako ništa ne prepuštamo slučaju, tako ćemo sigurno i ove sezone imati baš savršen manikir! A to uopšte nije teško izvodivo, jer nas je ZARA beauty obradovala prekrasnim bojama koje će nam pomoći da dobijemo baš to – savršen manikir koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo sljedećih pet pomoći će vam da to postignete.

Savršeno neutralna


Prilično često postoje situacije kada je potrebno da biramo neutralne boje. I, iako je crna jedna od onih koje najčešće nosimo kada su u pitanju komadi garderobe (kud je neutralna, kud se odlično može iskominovati sa svim drugim bojama), ipak je ne možemo nositi i na vrhovima prstiju u svim prilikama. S druge strane, nijansa patlidžana savršeno odgovara baš svim prilikama – dovoljno je neutralna, a istovremeno i dovoljno upečatljiva. Pronađite je pod šifrom NC407 WICKED ONE.

Savršeno nježna


Nježne, blage i oku prijatne boje uvijek su odlična opcija kada je u pitanju zimska sezona. Veoma dobro se mogu uklopiti gotovo u svaki stajling, a posebno kada odlučite da birate lakove u nekoj od ovih boja. Oni mogu pomoći i da cjelokupni stajling dobije ženstveniju notu, a jedan takav lak pronađite pod šifrom NC708 QUIZÁS – savršeno nježan i privlačan, uljepšaće vam i najtmurniji zimski dan.

Savršeno upečatljiva


Ružičasta je jedna od onih boja koje vas mogu dovesti u centar pažnje i to je nešto što već odavno znamo. Međutim, to ne mora biti uvijek klasična ružičasta – doličan posao će odraditi i njene nijanse koje dolaze iz svjetlijeg ili tamnijeg spektra. Nešto tamniju i ultra upečatljivu boju laka pronađite pod šifrom NC103 OLD ROSE – dovoljno je privlačna i elegantna da je nosite u svim prilikama, a istovremeno će uvijek privući pažnju.

Savršeno crvena


Crvena. Toliko toga se može reći o ovoj boji i gotovo pa sve bi bilo tačno: boja strasti, boja ljubavi, boja koja privlači pažnju, boja koja je rezervisana za žene koje imaju samopouzdanja… Sve u svemu, reći ćemo još kako je riječ o prekrasnoj boji koja, takođe, dolazi u više nijansi, a ove zimske sezone sve je u znaku rubin crvene. Upečatljiva i privlačna, uvijek će vas izdvojiti iz mase pa čak i kada je nosite samo na vrhovima prstiju. Potražite je pod šifrom NC631 RUBY SUNDAY.

Savršeno popularna


Ružičasta je već sada jedna od najpopularnijih boja (bila je jednako popularna i prošle godine te ste mogle da je pronađete zastupljenu na svim komadima garderobe i aksesoarima) i čini se kako će njena vladavina da traje još dugo. Boja godine (Viva Magenta) takođe nam dolazi iz ružičastog spektra pa eto još jednog razloga da ovu upečatljivu boju uvrstimo u svoj svakodnevni stajling pa makar to bilo samo u vidu laka za nokte. Jedan takav pronađite pod šifrom NC137 B-A-B-Y.

Autor: minimagazin.info