Vojska zabranila Brenin spot u kojem maršira u grudnjaku po vojarni: ‘Mogao je biti spot za sva vremena’

Lepa Brena, jedna od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije, svojevremeno je bila zabranjena i na kanalima vlastite zemlje.

Naime, davne 1996. godine ova je pjevačica snimila spot za pjesmu “Ljubav je”, a spot se nimalo nije svidio vojsci Jugoslavije.

Bez tragedije ove žene, nitko ne bi znao za Fahretu: ‘Umrlo mi je sve, a rodila se zvijezda, Lepa Brena’

Spot potpisuje Dejan Milićević, a samo se jednom prilikom dotaknuo spornog spota.

“Nikada mi neće biti jasno zašto se vojska Jugoslavije sramila spota s Lepom Brenom. Tek što se dva dana emitirao, stigao je dopis iz Glavnog stožera u kojem se strogo zabranjuje daljnje prikazivanje. Šteta…. Mogao je to biti spot za sva vremena. Brena maršira sa specijalnom jedinicom, pjeva u vojarni, vojnici oko nje vježbaju… Čak ni ja nemam taj spot u arhivi”, ispričao je jednom prilikom Milićević.

Red rada, red uživancije i luksuza

Podsjetimo, Brena je imala nekoliko nastupa u regiji ovog ljeta, ali je svaki slobodan trenutak tijekom najtoplijih dana u godini provela na svom luksuznom plovilu krstareći od hrvatskog do crnogorskog primorja sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, ali i ostalim članovima obitelji i prijateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kako je pisao ranije ovog ljeta Kurir, Lepa Brena i obitelj su na hrvatskoj obali proveli nekoliko dana, a zatim su se vratili u Beograd kako bi se pjevačica pripremila za veliki koncert u Nišu.

Lepa Brena krije svoj prvi posao, ovo je radila prije pjevačke karijere

“Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naš brod je jedan lijep brodić od nekih 30 metara, s pet-šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi priuštiti nešto jer je bila specifična situacija”, govorila je svojedobno Brena.

Objava Vojska zabranila Brenin spot u kojem maršira u grudnjaku po vojarni: ‘Mogao je biti spot za sva vremena’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

Izvor: dnevno.hr