Vodolija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

Posao. Početkom mjeseca može doći do kvara na jednom važnom sredstvu za rad, što će vas primorati da pomjerite rok koji ste predvidjeli. Bilo bi poželjno da više pažnje posvetite održavanju i servisiranju radne opreme, posebno ako u radu koristite mašine ili elektroniku. Bićete skloni ishitrenim potezima na polju finansija. Bićete skloni da veću sumu novca investirate u rizičan posao, što bi moglo da vam nanese gubitke. Budite pažljivi u pogledu troškova.

Sekstil Merkura sa Neptunom će vam donijeti dobar osjećaj kako da ostvarite dodatnu zaradu. Merkur će 11. februara ući u vaš znak, što će vas činiti dobro organizovanima u svemu što vam bude prioritetno. Uspjećete da implementirate jednu novu ideju u vaš način rada, što će vam donijeti bolje pozicije. Bićete efikasni i snalažljivi u svemu što zahtijeva intelekt i logiku.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i daće vam dobar osjećaj za tokove novca i rukovanje finansijama. Otkrićete nove oblasti u koje ćete uložiti određenu sumu novca, a to će vam u budućnosti donijeti dobitke. Konjunkcija Sunca sa Saturnom u vašem znaku će vam donijeti više odgovornosti nego što ste navikli da ih imate.

Očekuje vas naporan rad kako biste opravdali povjerenje vaših nadređenih i potvrdili vaš autoritet i stručnost. Ulazak Sunca u znak Riba, 19, februara, će vas činiti vrlo vještima i sigurnima u nalaženju neophodnih sredstava za stablino poslovanje. Venera 20. februara ulazi u znak Ovna, zbog čega ćete trebati da se više potrudite oko dogovora i saradnje. U svemu drugom ćete biti efikasni.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara izvjesne su neočekivane nesuglasice sa voljenom osobom i članovima porodice. Svako od vas će imati posebne zahtjeve u vezi raspodjele kućnih obaveza. Više vremena ćete provoditi sa prijateljima, što neće prijati vašem partneru. Sekstil Venere sa Uranom će vam pomoći da prevaziđete neslaganja.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom, u drugoj polovini februara, donijeće vam nove brige u odnosima sa partnerom koje će zahtijevati da unesete promjene u vaš odnos i prevaziđete neke ranije teškoće u vašem odnosu. Ulazak Sunca u znak Riba, 19. februara, omogućiće vam da uvidite čemu najviše treba da posvetite pažnju u odnosu sa partnerom za stabilnu vezu.

Ako ste slobodni, potraga za osobom sa kojom biste mogli da se složite, u dovoljnoj mjeri da biste ostvarili stabilnu i dugu emotivnu vezu, pokazaće se neuspješnom u prvoj polovini februara. Većinom ćete nailaziti na osobe koje su površne, impulsivne, previše strastvene i kao takve vas neće privući.

Jedna od njih će željeti avanturu sa vama, ali ćete je odbiti. U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog ko će vas osvojiti empatijom, kulturnim ponašanjem i iskrenom pažnjom. Moguća je veza.

Starije Vodolije će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu sa osobom koja će ih snažno privlačiti, ali će shvatiti da im to neće donijeti zadovoljstvo. Upoznaćete sredinom februara osobu koja će vam pokloniti svoje srce i zaljubićete se.

Zdravlje. Prva polovina februara donosi vam promjenjivo i osjetljivo zdravlje. Bićete najviše osjetljivi na stres što će dovoditi do povremenih psihosomatskih smetnji i pojačanog umora. Potrebno je da se više odmarate. Bićete skloni prehladi. Druga polovina februara će vam donijeti stabilno zdravlje. Prijalo bi vam da više vremena provodite na čistom vazduhu.

Hrana. Potrebno vam je više gradivnih materija koje sadrže skrob i bjelančevine. U tu svrhu možete da koristite za ishranu jaja, krompir, pšenične, ovsene i ražene pahuljice, griz, palentu, mrkvu, celer i praziluk u svakodnevnoj ishrani. Sušene smokve i svježe narandže i kivi takođe češće koristite. Smanjite kafu, grickalice i brzu, pečenu hranu i meso.

Srećni brojevi. 4, 13, 18, 20, 26.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info