Tojšićani ogorčeni na suđenje: 3 crvena, 10 žutih i 110 minuta igre

Susret NK-a Mramor Babice i FK-a Sloga Tojšići u kantonalnoj ligi Tuzlanskog kantona dobio je nastavak kakav obično nazivamo ‘trećim poluvremenom’. Za to su se pobrinuli navijači Sloge koji su žestoko reagirali na zbivanja u utakmici u kojoj je njihova momčad izgubila s 3:2.

Domaći Mramor izveo je preokret nakon zaostatka od 2:1 i na kraju je došao do punog plijena, no Slogini navijači vjeruju da su glavnu ulogu u takvom raspletu imali sudije utakmice.

‘Ne znamo odakle krenuti. Kartonirani i pokradeni od ljudi u crnom. Nismo takav kolektiv, ali ovaj put želimo glavnom Berbiću, pomoćnom Berbiću i Šahbazoviću da im bude trebalo za lijekove, kao i delegatu Omeroviću!’, napisali su navijači Sloge na Facebooku u objavi kojoj su velikim slovima dali naslov ‘Bruka, sramota, lakrdija, genocid, pljačka, nema riječi kako ovo danas opisati’.

Navijači kluba koji je izgubio bunili su se na niz sudačkih odluka, uključujući ponavljanje izvođenja penala domaćeg Mramora koji je golman Sloge unatoč takvom raspletu dvaput obranio, a tu su i žuti i crveni kartoni – te optužba da je delegat utakmice pljunuo njihovog igrača.

Slogini navijači u dodatnoj objavi nisu ustuknuli sa svojim optužbama. Dodali su da je krađa bila toliko očita da su sudije prozvali kao zločince, a mjesto zbivanja usporedili su s koncentracijskim logorom.

Kalesijski.ba / Edin Š.