Superdoktorica Ana Štanfel se udaje za brata Stjepana Hausera: ‘Kakav divan par’

Uspješna hrvatska kirurginja Ana Štanfel zaručila se sa skladatelja, dirigenta i trombonista Mirona Hausera, šefa dirigenta Jazz orkestra HRT-a, ujedno brata proslavljenog Stjepana Hausera.

Lijepe vijesti otkrio je Miron na svom Facebook profilu, gdje je podijelio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je lijepa Ana istaknula zaručnički prsten. “Houser to be”, napisao je Miron uz fotografiju na kojoj par pozira u nježnom zagrljaju.

Iako nerado otkriva detalje iz privatnog života, Hauser je nešto kasnije podijelio i javnu fotografiju sa svojom zaručnicom, uz koju je napisao: ‘Ljubav je na selu’, a u komentarima su mnogi ponovno čestitali paru koji djeluje izrazito skladno, što su primijetili i mnogi njegovi pratitelji. “Divna”, “Divni”, “Izgledaju sjajno zajedno”, “Kakav divan par”, samo su neki od komentara.

“Ljubav je na selu” Ana Štanfel

Objavljuje Miron HauserČetvrtak, 3. kolovoza 2023.

Inače, Miron je Anu počeo učiti svirati trubu, čime se pohvalila na Facebooku u četvrtak, a uz to je pokazala i kako je izgledao prvi dan.

“Moj prvi sat trube vam možda zvuči kao da se drugi ne bi trebao dogoditi. Ali moj profesor Miron Hauser kaže da je ovo sasvim dobro.

Inače, i sama sam mislila da samo lagano puhneš u trubu i eto pjesme. Nisam bila previše fascinirana dok ju nisam uzela u ruke.

Definitivno bi puhački instrumenti bili korisni svakom djetetu/čovjeku jer istovremeno budeš angažiran i mentalno i fizički i duhovno….neko čudno i meni novo stanje…meditativno…ili kao u dubokoj molitvi. Probajte, posebno je.

No potrebno je, kažu profesionalci bar 10 000 sati da bi mogao reći da ju sviras. Toliko traje i specijalizacija iz kirurgije…dakle, ozbiljan posao”, napisala je uz objavu.

Moj prvi sat trube vam možda zvuči kao da se drugi ne bi trebao dogoditi.
Ali moj profesor Miron Hauser kaže da je ovo…

Objavljuje Ana ŠtanfelČetvrtak, 24. kolovoza 2023.

Inače, dr.med, spec. opće i abdominalne kirurgije Ana Štanfel poznata je i kao ‘superdoktorica iz Vinkovaca’ koja je otvorila vlastitu ordinaciju u Zagrebu nakon godina provedenih na vinkovačkoj hitnoj kirurgiji i u konačnici zdravstvenih problema koji su joj ‘5 do 12’ signalizirali kako je stres na poslu počeo ostavljati ozbiljne posljedice na njeno zdravlje.

Dva mjeseca provela je u agoniji, prikovana za kolica, a nakon što se izvukla iz teškog stanja uzrokovanog mijelitisom, vratila se na posao i shvatila da želi nešto više, neku kvalitetnu životnu promjenu. Godinu dana provela je u Irskoj da bi se vratila u Hrvatsku, gdje je otvorila vlastitu ordinaciju te je danas jedna od najuspješnijih kirurginja u Hrvatskoj.

‘HIPERAKTIVAN SAM I NE SMATRAM TO MANOM’ Maestro Miron Hauser o glazbi, talentu i ljubavi: ‘Školski sustav je osmišljen tako da djecu ukalupi’

Objava Superdoktorica Ana Štanfel se udaje za brata Stjepana Hausera: ‘Kakav divan par’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

Izvor: dnevno.hr