Stravična nesreća u Osijeku: Poginula dvojica mladića i jedna djevojka

U Osijeku se noćas dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je troje mladih ljudi izgubilo život, a jedna je osoba s teškim ozljedama završila u bolnici. Kako je objavila policija, poginula su dvojica mladića (20 i 24 godine) te 25-godišnja djevojka, dok je 21-godišnjakinja hitno prevezena u bolnicu.

Do sudara je došlo kod remize, u Ulici cara Hadrijana, rekli su nam u PU osječko-baranjskoj. Od osječkih vatrogasaca doznajemo da su poziv dobili noćas u 4:53. Na teren su izašla dva vatrogasna vozila i devet vatrogasaca.

Preživjelu 21-godišnjakinju, koja je sjedila iza suvozača, izvukli su vatrogasci, koji su morali rezati lim automobila. Trenutno je u bolnici i u teškom je stanju. Iz osječke bolnice potvrdili su da je djevojka na intenzivnoj njezi te da je stabilno, no s teškim ozljedama.

Navodno je vozač iz Tenje, mjesta kraj Osijeka, a uzrok ove teške prometne nesreće je neprilagođena brzina. Automobil je završio udaljen na desetke metara od ceste, prepolovljen, a dijelovi su razbacani posvuda uokolo.