STRAVA U MRKONJIĆ GRADU: Majka i beba nađene mrtve

Kako je nastupila smrt 26-godišnjakinje i njenog djeteta još je predmet istrage. Za sada se sumnja da je nesretna žena rodila mrtvu bebu, te da je nakon toga i ona preminula

Policijski službenici Policijske stanice Mrkonjić Grad pronašli su sinoć oko 21 sat u privatnoj kući tijela 26-godišnje-Z. Č. iz Petrovca i novorođenčeta, saopšteno je iz Policijske stanice Mrkonjić Grad.

– Policijskim službenicima Policijske stanice Mrkonjić Grad prijavljeno je da Z. Č. koja stanuje kao podstanar, u privatnoj kući u Mrkonjić Gradu ne otvara ulazna vrata i ne javlja se na mobitel”, pojašnjava se u saopštenju.

Kako se dodaje, na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su zajedno sa vlasnikom stana ušli u stan i zatekli tijela Z.Č. iz Petrovca i novorođenčeta.

– Na licu mjesta je obavljen uviđaj od strane policijskih službenika Policijske uprave Mrkonjić Grad uz prisustvo doktora mrtvozornika Doma zdravlja Mrkonjić Grad. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio obdukciju tijela, navode u PU Mrkonjić Grad.

Iako će se detalji ovog slučaja znati po okončanju obdukcije, izvor blizak policiji nam je rekaoda se za sada sumnja da je nesretna žena rodila mrtvu bebu, te da je nakon toga i ona preminula.