ŠOK U PORODICI: SAZNALA DA JE NJEN USVOJENI SIN USTVARI BIOLOŠKO DIJETE NJENOG MUŽA

Neimenovana majka nije ni znala da je usvojeni dječak, koji sada ima sedam godina, zapravo biološko dijete njenog muža, začeto tokom vanbračne veze!

41-godišnja majka petero djece je oduvijek željela veliku porodicu. Nakon što je dobila tri kćerke i sina, zdravstveni problem je značio da ona nažalost neće moći da ima druge biološke dece

Ona i njen suprug Dejv su u ovom trenutku razgovarali o usvajanju petog djeteta. Pošto je bio kratko vrijeme stacioniran u inostranstvu i – ne želeći da iščupaju njihovu djecu ili da ometaju njen posao – odlučili su da odlože diskusiju do njegovog povratka.

Međutim, tokom svog boravka u inostranstvu, Dave predložio im je da razmotre međunarodno usvajanje. Iako to nije bilo nešto o čemu je ranije razmišljala, došla je na ideju.

Dejv je riješio većinu papirologije za usvajanje djeteta sam odradio, ubrzo je par dočekao kući novog člana porodice “usvojenog” sina, dječaka po imenu Kalen.

Neimenovana majka je na Reddit platformi, je napisala: “Zadivljena sam ovim djetetom. Kako je rastao sada ima sedam godina članovi porodice i prijatelji bi komentarisali da je toliko ličio na drugu djecu da nisu mogli da kažu da je usvojen, prenosi Mirror.

  • Čak sam se našalila da jeste i moj muž bi se uvijek tome smijao.

Međutim, dok je važne dokumente premiještala u novi sef, nešto u vezi sa papirima za usvajanje odjednom joj se učinilo čudnim, pa je poslala na DNK test. Rezultati su pokazali da je Dejv zaista Kalenov biološki otac!

  • Volim ovog klinca sa svime u sebi. Muka mi je od toga da znam da me je moj muž prevario i potom izdao Kalena kao neko slučajno dijete koje smo usvojili. Dejv je molio za oproštaj rekavši da ljubavnica nije željela to dijete, ali on je to učinio i iskoristio usvajanjem da zadrži svog sina.
  • Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnijela sam zahtev za razvod.

Izvor: hayat.ba