
SPogledajte kako lijepa turska glumica Nurgul Ješilčaj, koju smu posljednji put gledali kao Gulseren u seriji „Paramparčad”, sada izgleda!
Naime, četrdesetdvogodišnja glumica odlučila da isprati trend estetkih intervencija i odlučila se na kuru botoksom. No, tu nije imala sreće, izgleda da dama baš i ne podnosi botoks jer je u jednom trenutku imala žestoku reakciju, sva je bila otečena.
Iskrena kakva jeste, bez prenemaganja je otkrila novinarima o čemu se radi i izjavila da joj botoks i slične stvari više neće pasti na pamet.
Nurgul se, takođe, podvrgla i mršavljenju te je za dva mjeseca izgubila sedam kilograma.
Ovo je ona danas:
Evo kako da očistite sinuse od gnoja i sluzi: Za 10 dana ćete disati punim plućima! (recept)
Sinusitis može da izazove česte i uporne glavobolje, ali i infekcije koje se brzo šire i ostavljaju posljedice na zdravlje
Tretman liječenja sinusa započnite ispiranjem sinusa. Ujutru isperite sinuse toplom vodom i solju i to 10 dana zaredom. Rastvor za ispiranje napravite ovako: U 1 šolju vruće vode dodajte 1 supenu kašiku soli. Dodajte 1 do 2 kapi joda.
Zatim zagrejte sinuse u trajanju od 30 minuta. Najbolje za to je so ili pijesak. Zagrijanu so stavite na tanak peškir pa oblog stavite na sinuse.
Sinuse možete zagrejati i sa mednim oblogom. U malo brašna stavite kašiku meda i malo biljnog ulja pa umijesite glatko testo koje liči na plastelin. Testo stavite na papirnu maramicu pa na sinuse. Medni oblog će izvući upalu veoma brzo.
Zatim se preporučje da tokom dana kada se borite sa jakom upalom sinusa obavezno jedete hren ili ljutu papriku kako biste otpušili sinuse i izbacili sekret.
Tokom deset dana možete svako jutro piti čašu vode u koju ste dodali malo jabukovog sirćeta. Ova mješavina ispijena na prazan želudac, razbija sekret zbog čega ćete gnoj i sluz lako izbaciti iz sinusa.
Čim osjetite prve simptome prehlade ili gripa skuhajte čaj od limuna i to na ovaj način: u ključalu vodu dodajte dobro opran, pa na četvrtine isječen limun sa korom. Pustite neka voda vri još 5 minuta a onda čaj sklonite sa ringle. Kada se malo prohladi, dodajte med i ispijajte u malim gutljajima.
The post SJEĆATE SE GULSEREN IZ SERIJE “PARAMPARČAD”? Drastično smršala i pretjerala sa botoksom na licu: Evo kako danas izgleda, TRANSFORMACIJA appeared first on usn1.net.