San snova: Ova mala drvena kućica na plaži s pogledom na more ostavit će vas bez teksta (FOTO)

Mjesto koje je pobudilo našu maštu i interes i našlo se na popisu nekretnina u koje vrijedi zaviriti!

Danas vas vodimo u jednu neodoljivu kućicu koju smo pronašli na Airbnb-u i koju smo poželjeli odmah s vama podijeliti. Iako je hiljadama kilometara udaljena od Bosne i Hercegovine, ova kućica sa samo jednom sobom imena Bird‘s Nest Bungalow gleda na razvedenu obalu i plažu Stinson u Kaliforniji.

Njendizajn direktno je inspiriran Azijom, te podsjeća na interijer japanskog ryokana (hostela), jedne od onih autentičnih gostionica u kojima se može prenoćiti u toj zemlji. Iako je pristup malo otežan, jer se morate popeti uz nekoliko stepenica da biste došli do nje, pogled koji se pruža nakon toga i spokoj mjesta vrijedni su truda, pišu zadovoljni posjetitelji u komentarima.

Naziv Bird‘s Nest, vrlo dobro opisuje koncept ove šarmantne nekretnine za iznajmljivanje. Kuća je vrlo mala ima samo jednu sobu, krevet, čajnu kuhinju i kupaonicu, i ugodnu terasu s mjestom za objedovanje okruženo drvećem – vrlo atmosferično!

No neposredna blizina mora i šum valova te nekoliko minuta hoda udaljen pijesak, čine ovo malo utočište s prekrasnim pogledom na more iznimno poželjnim.

“Kako lijepo i mirno mjesto za solo bijeg! Bungalov je bio iznimno ugodan kad sam se odlučila opustiti unutra, i povoljno smješten kad sam krenula prema plaži i tržnici. Vanjski tuš i kada za kupanje definitivno su bili vrhunac mog boravka. Za hladnijih dana bilo je apsolutno nevjerojatno moći sjediti u kadi, čitati knjigu, piti malo vina i gledati u ocean! Margaux je fantastičan domaćin. Bila je brza da odgovori kad sam imao pitanja. Nadam se da ću se vratiti u budućnosti”, piše Kimber.

Biste li htjeli provesti nekoliko noći na ovakvom mjestu?:) (Jutarnji.hr)

The post San snova: Ova mala drvena kućica na plaži s pogledom na more ostavit će vas bez teksta (FOTO) appeared first on Hanuma.ba.