Ribe: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

Posao. Početkom mjeseca moguće su neočekivane teškoće u pregovorima iza zatvorenih vrata, koje vodite kako biste uspjeli da pokrenete jedan važan projekat. Vaša konkurencija će biti korak ispred vas i može se dogoditi da dobije posao koji biste vi željeli. Nailazićete na prepreke u završnom dijelu jednog projekta. Sa nadređenima ćete imati sukobe, zbog čega ćete neke rokove morati da odložite. To vam može nanijeti gubitke ili se nepovoljno odraziti na vaš položaj. Od pouzdanog saradnika ćete dobiti dragocenu pomoć u rješavanju ovih teškoća.

Bićete uspješni u pronalaženju pristupa drugoj strani u pregovorima koji će vam omogućiti da postignete obostrano koristan sporazum. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da se bolje organizujete u pregovorima iza zatvorenih vrata i pobijedite konkurenciju.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku i omogućiće vam da poboljšate vaše pozicije. Imaćete dobar osjećaj kako da se postavite prema važnim ljudima, kako da istaknete svoj autoritet i kako da poboljšate poslovne odnose. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će od vas zahtijevati velike napore kako biste dobili ugovor za rad na projektu koji želite, jer bi vam bio odskočna daska za uspon u karijeri.

Merkur će 18. februara praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da nabavite sredstva i finansije neophodne za pokretanje novog projekta. S druge strane, ulazak Venere u znak Ovna, 20. februara, vas upozorava da budete pažljivi u raspoređivanju troškova i u investicijama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u pravoj dekadi februara imaćete poboljšanu komunikaciju sa voljenom osobom. Neke želje ćete jedno drugom ispuniti, naročito nešto što odlažete duže vrijeme. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam donijeti nova zajednička interesovanja, više izlazaka i bolji društveni život. Jedno drugome ćete se lako prilagođavati u svemu.

Merkur će u drugoj polovini februara praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam donijeti više intimnih trenutaka sa partnerom koji će i vama i njemu prijati. Moći ćete da nađete i mjesto i vrijeme gdje ćete biti zajedno, bez smetnji od bilo koga. Posvetićete se jedno drugom i uživaćete u prijatnim, zabavnim i povremeno ozbiljnim razgovorima. Pokazaćete osjećanja.

Ako ste slobodni, više puta ste pokušavali da se bolje upoznate sa osobom koja vas veoma privlači duže vremena, ali vas je uvijek nešto u tome ometalo. Ovog puta ćete konačno uspjeti da sa vašom simpatijom provedete više vremena, a da vas niko i ništa ne prekida.

Otkrićete da se u mnogim temama dobro razumijete i da uživate kada ste zajedno i razmjenjujete teme. Počećete da govorite i o osjećanjima, intimnim temama, čak i da razmjenjujete emocije. Do kraja februara ćete započeti emotivnu vezu.

Starije Ribe će se odlučiti da nakon duže nesigurnosti priđu osobi koja im se dopada. Odmah ćete postati sigurni da niste pogriješili i da su simpatije obostrane. Za kratko vrijeme ćete postati bliski, što vas vodi polako ka mogućoj vezi.

Zdravlje. Kvadrat Sunca sa Uranom, na početku februara, činiće vas osjetljivima na stres i može izazivati variranje krvnog pritiska. Biće vam potrebna svakodnevna psihofizička relaksacija i više odmora. U drugoj polovini februara će Sunce praviti konjunkciju sa Saturnom, što će stvarati pojačani umor, bolove u kostima i aritmiju. Izbjegavajte zagađen vazduh.

Hrana. Uzimajte kaloričnu hranu kako bi vam se imunitet pojačao. Dobro će vam doći kuvano povrće ili supe od povrća. Jedite sočivo, grah i grašak. Meso možete češće da koristite u ishrani, ali uglavnom piletinu i govedinu. Bolje je da meso jedete kuvano nego pečeno. Voće i vitamini su vam takođe važni. Južno voće, kao što su ananas, kivi i mandarina, će vam prijati.

Srećni brojevi. 6, 11, 18, 23, 26.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info