Pronašli su odbjeglu nevjestu: ‘Kako je mogla ostaviti dijete?’

Sve je u redu. Riječ je o ljubavnim problemima, poručili su iz policije Srednjobosanskog kantona koja je protekla četiri dana tražila Ljubicu Antunović i ostavila zabrinute majku, sestru, muža i dijete

Cijela središnja Bosna digla se na noge nakon objave Gordane Sekare na Facebooku da joj je kći Ljubica Antunović (28) nestala između naselja Brestovskog i Kiseljaka, i to u nedjelju, te da joj se otad gubi svaki trag.

Suprug nestale isti je dan nestanak prijavio u policiji Srednjobosanskog kantona dodavši da sumnja kako je ona pobjegla s drugim muškarcem jer je primijetio da se dopisuje s nekim.

A upravo je kod njega, čini se i bila. Pronašli su je nakon četiri dana živu i zdravu.

– Sve je u redu. Riječ je o ljubavnim problemima – rekli su iz policije portalu Klix.ba.

Sestra “odbjegle nevjeste” potvrdila je Dnevnom avazu da je Ljubica pronađena te da ima i dijete. A baš je ta činjenica nagnala ljude da je kritiziraju u komentaru na objavi njene majke na Facebooku.

“Kako je sina mogla ostaviti? Još vi, majko, pišete, nije, ja dobro znam svoje dijete! Nek’ je bude stid!”, stoji u jednom komentaru.

No ima i onih koji su podržali Ljubicu koja je očito imala obiteljskih problema.

“Ne pristajte ženi na muku komentiranjem. Majka nije ništa kriva, lijepo vas je zamolila za pomoć. Ako je žena stvarno pronađena, kako pišu, hvala Bogu. Nema potrebe da dalje komentiramo”, piše u drugom komentaru.