Poznat identitet vlasnika trećeg Lamborghinija koji je uhapšen sa braćom Ćulum

Braća Nermin i Armin Ćulum privedeni su sinoć u Banjoj Luci.

ATV nezvanično saznaje da je priveden i Velid Salešević, prijedorski kik bokser i vlasnik trećeg automobila (sa fotografije).

Salešević je od ranije poznat policiji, te se dovodio u vezu sa kriminalnim poslovima vezanim za drogu.

Pored braće Ćulum i Seleševića, privedene su i dvije djevojke koje su bile u sa njima u društvu, saznaje ATV.

Braća Ćulum su i prije izvjesnog vremena bili privođeni, te ispitani u vezi sa ubistvom Slaviše Krunića, poznatog banjalučkog biznismena.

Braća Nermin i Armin Ćulum poznati su policijskim agencijama širom Evrope, u nekoliko zemalja im je i zabranjen ulazak jer su prijetnja po bezbjednost.

Oni su na čelu bajkerske organizacije “United Tribuns”, koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbjednost, navode mediji.

Prema izvještaju Službe za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma Njemačke pokrajine Bajern, motociklistička organizacija, ili kako sami sebe nazivaju “bratstvo“ United Tribuns nakon salefista i neonacista predstavlja najveću državnu opasnost u Njemačkoj.

Njemačka tajna služba ih proglasila za prijetnju po nacionalnu bezbjednost nakon čega je doneseno rješenje da se protjeraju iz ove države.

Braća Ćulum uhapšeni u Banjoj Luci: U stanicu sprovedeni u Lamborghiniju i Ferrariju

Vijest Poznat identitet vlasnika trećeg Lamborghinija koji je uhapšen sa braćom Ćulum se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Izvor:Fokus.ba Kontakt: redakcija@kalesijski.ba