Požar u Banjoj Luci pod kontrolom, šteta veća od pola miliona KM

Veliki požar koji je danas zahvatio preduzeće “Stolarija Nešo” u banjalučkom naselju Zeleni vir stavljen je pod kontrolu brzom intervencijom vatrogasaca, rekao je Srni šef Odsjeka za poslove Civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

“S obzirom na to da je drvo u pitanju, odnosno pilana, upućeno je osam vatrogasnih vozila jer je požar prijetio da će osim industrijskih hala, zahvatiti i kuću odnosno privatni objekat, ali brzom intervencijom požar je stavljen pod kontrolu”, rekao je Ćućun.

Prema njegovim riječima, požar je nešto iza 11.00 sati zahvatio preduzeće “Stolarija Nešo”, na glavnom magistralnom putu prema Čelincu u naselju Zeleni vir.

U požaru koji je izbio u hali drvne galanterije u Banjoj Luci nema povrijeđenih, rekla je portparol banjalučke Policijske uprave Marija Markanović.

Ona je navela da će, nakon što budu stvoreni uslovi, službenici Policijske uprave Banja Luka obaviti uviđaj i preduzeti mjere na utvrđivanju uzroka požara.

Požar je zahvatio objekat preduzeća “Stolarija Nešo” u naselju Zeleni vir koji je u potpunosti izgorio. Vlasnik firme Nenad Milinković je potvrdio za “Nezavisne” da je rano govoriti o šteti, ali da je veća od pola miliona.

Vijest Požar u Banjoj Luci pod kontrolom, šteta veća od pola miliona KM se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Izvor:Fokus.ba Kontakt: redakcija@kalesijski.ba