Pozadina svirepog zločina Sjekirom presudio cijeloj porodici jer otac nije htio da mu da novac

Kako javlja Pink, Miloš je zatim redom ubio svoju polusestru Saru (12), zatim sestru Anu (19) koja je u poodmakloj trudnoći, a na kraju je presudio i Predragu. Krvavu odjeću je zatim presvukao, a policiju je pozvao tek sutradan i prijavio zločin.

Došavši na lice mjesta, policija je zatekla horor kakav se ne pamti u ovom gradu na jugu Srbije. Milošu su odmah stavljene lisice na ruke i prema posljednjim informacijama, odveden je kod dežurnog tužioca.

Inače, ova porodica se nedavno doselila iz Bojnika u kuću u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, što je potvrdila i njihova stanodavka.Oni su od prije tri mjeseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja kćerka. Imjaju i sinčića, vidjela sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće – priča za juGmediu žena koja je takođe na mjestu zločina. Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.
– Predrag mi je rekao da radi kao obezbjeđenje na gardilištu hotela “Beograd” u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice – dodaje sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Zločin je navodno počinjen sjekirom koja je pronađena na licu mjesta.

Komšije ove porodice ispričale su Predraga, njegovu suprugu i njihovu djecu ne poznaju dobro pošto su se nedavno doselili, ali da znaju da je riječ o socijalno ugroženoj porodici.

– Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili ovdje u našu ulicu, ali sam načuo da je riječ o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo vidjeli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta djeca – kaže jedan od komšija iz Ulice Ratka Pavlovića u Leskovcu,piše Srpskainfo