Pogledajte kako je dječak iz Janje Halidovom pjesmom izmamio aplauz košarkaških herojina

Bh.košarkašice su ostvarile podvig na EP u Francuskoj. Samim plasmanom na Evropsko prvenstvo bh.dame su ostvarile podvig. U Strazburu su redale senzaciju za senzacijom. Recept je to i rezultat ispravne politike KSBiH, koju vodi proslavljeni košarkaš Mirza Teletović sa svojim saradnicima. Goran Lojo, Raza Mujanović, Amer Čolan napravili su sjajnu atmosferu, a sve to na parketu Marica, Džons, Melisa, Delić i ostale, pretvorile u briljantne igre.

Bh.košarkašice nisu blistale samo na parketu. “Zmajice” su bile najzahvalnije gošće u hotelu Hilton. Za dobru atmosferu pobrinuo se Bego Alihodžić s porodicom. Nekad vrsni nogometaš Podrinja iz Janje, bio je s kćerkama Eminom i Amrom i sinovima Alijom i Senadom danonoćno na usluzi. Košarkašice su bile posebno oduševljene pjevačkim kvalitetama dječaka Senada. Poveo je Halidov hit, a za njim i naše košarkašice. Bh. navijači proteklih su dana aplaudirali damama u Strasburu, a one su “kitile” muzički nadarenog Senada nakon Bešlićevog hita, “pamtit ću te cijelog života..”. Zanimljivo, da je tekst za ovaj Halidov hit napisao Sabahudin Topalbećirović, čuveni bh.komentator. Čiji je sestrić Amer Čolan jedan od glavnih igrača u KSBiH.

S.R.

The post Pogledajte kako je dječak iz Janje Halidovom pjesmom izmamio aplauz košarkaških herojina appeared first on Sportske.ba.

Izvor: sportske.ba