Pogledajte dramatično spašavanje djevojke koja je stradala na raftingu (FOTO)

Beograđanka J. V. (37), koja je teško povrijeđena na Tari, nakon što se prevnuo čamac tokom rafting spusta, stabilna je i dalje je priključena na aparat za disanje, potvrđeno je za u Univerzitetskoj bolnici Foča.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘fokus_ba__article_break’); });

Ona je u bolnicu primljena u četvrtak sa teškim povredama pluća i smrznuta.

Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanka je plutala oko kilometar i po talasima Tare.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘fokus_ba__article_break_1’); });

Kako javlja Srpskainfo, do nesreće je došlo kada je grupa turista iz Srbije na rafting krenula u sopstvenoj režiji sa svojim čamcem, kojim je upravljao licencirani skiper iz Pančeva.

U čamcu je bilo sedam turista i svi su ispali u Taru pri prevrtanju čamca na jednom od njenih bukova, a J.V. je plutala oko kilometar i po. Iz vode je izvađena na lokaciji Mahnita vrela.

Osobe koje su se tu zatekle, a zatim i medicinsko osoblje Doma zdravlja Foča, koje je ubrzo stiglo, uspjeli su da reanimiraju djevojku, nakon čega je transportovana u Univerzitetsku bolnicu.

U Policijskoj upravi Foča, nakon što su obavili uviđaj, rekli su da za sada nema elemenata krivične odgovornosti skipera.

Vijest Pogledajte dramatično spašavanje djevojke koja je stradala na raftingu (FOTO) se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Izvor:Fokus.ba Kontakt: redakcija@kalesijski.ba