Pjevač zamolio majku da ne zarađuje na stranici za odrasle: ‘Shvatila je da narod voli budale’

Bivši kandidat glazbenog natjecanja u Srbiji, “Zvezde Granda”, Savo Perović sudjelovao je u reality showu s majkom Suzanom Perović Blondi, o kojoj je nedavno govorio te je otkrio da je uvjerava da ne otvori profil na stranici za odrasle. Perović je opisao majku, za koju kaže da je “energična i upečatljiva” kao pojava.

“Moja majka je u javnost dospjela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude meme, zaje*ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša”, rekao je Savo za Mondo.

“Život s takvom majkom nije bio težak. To zna biti naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvijek izborila osmijehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Usprkos tome što se skida, pjeva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je eksplodirati. Ona bi voljela u reality, ali ja ne bih volio i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus s moje priče”, dodao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Savo Perović (@savo_perovic_je.deriste)

‘Ona je mene rodila i ja ne mogu komandirati’

Savo je otkrio i pomalo šokantnu anegdotu koju je imao s mamom. Blondi je u jednom momentu htjela otvoriti profil na stranici za odrasle, po uzoru na mnoge starlete. “Blondi je željela imati profil na stranici za odrasle, ali sam je molio da ne radi to. Onda sam razmislio da se već skida na Instagramu i stvarno sam se pitao zašto to ne bi naplaćivala”, otkrio je pjevač.

“Naravno da ne bih volio da moja majka bude skroz gola, ali ako se već slika u kupaćem kostimu i tangama, zašto to ne bi radila na specijaliziranoj platformi?! Ako smatra da je to za nju dobro, ja nemam ništa protiv. Ona je mene rodila i ja ne mogu komandirati što će ona raditi u svom životu”, istaknuo je Savo i otkrio da je u ralityju zaradio 20.000 eura.

Bivši Severinin svekar sablaznio javnost potezom: ‘Želim ti brz oporavak, ako je moguće’

“Od Zadruge sam dobio prepoznatljivost, a to sam i htio. Nemam etiketu reality igrača, jer sam tamo bio iskren. Ne smeta mi kada neko kaže: To je onaj iz Zadruge. Tamo sam zaradio novac. Za 10 mjeseci sam zaradio između 10.000 i 20.000 eura, isti novac za isto vrijeme zaradim i kada pjevam, a ovdje sam sve dobio na gomili”, rekao je pjevač.

Objava Pjevač zamolio majku da ne zarađuje na stranici za odrasle: ‘Shvatila je da narod voli budale’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.