Pijan i bez vozačke vozilom bježao policiji za vrijeme policijskog časa

Milan V. se tereti zbog prekršaja ograničenja kretanja na određenom prostoru, upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i vožnje pod uticajem alkohola

Dvadesetsedmogodišnji Milan V. iz Srpca uhapšen je u Donjoj Ilovi kod Prnjavora, jer je u vrijeme policijskog sata upravljao automobilom pod uticajem alkohola, bez vozačke dozvole, te pobjegao nakon poziva policije da se zaustavi.

“Naime, policijski sužbenici su na lokalnom putu u mjestu Donja Ilova, opština Prnjavor, uočili vozilo marke Passat, koji je na izdat zahtjev od strane policijskih službenika da se zaustavi, pobjegao. Navedeno vozilo je nakon kraće potjere zaustavljeno od strane policijskih službenika, kojom prilikom je utvrđeno da je vozilom upravljalo lice M.V. koje je počinilo gore navedene prekršaje. Od lica M.V. vozilo je privremeno oduzeto i pohranjeno u depozit Policijske stanice Prnjavor do okončanja prekršajnog postupka”, navode iz PS Banja Luka.

O ovom je obavješten dežurni sudija Osnovnog suda Prnjavor, koji je naložio da se Milan V. sprovede u Osnovni sud na dalje postupanje.

On se tereti zbog prekršaja ograničenja kretanja na određenom prostoru, upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i vožnje pod uticajem alkohola.