OVU VELIKU ŽELJU NISU USPJELI DA OSTVARE: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić živeli su bajku, ali zbog jednog im je uvijek bilo žao

 

Ana nikada nije krila da joj je žao što su se kasno upoznali, te je jednom prilikom priznala i da joj je najteže to što nisu imali mogućnost da imaju djece.

– Žao mi je sto nemam dijete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomjestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voljeli više dječaka ili djevojčicu… Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka – ispričala je Ana prije nekoliko godina.

Ana je uz Mrku bila do posljednjeg trenutka, a kako je svojevremeno otkrila, njen sin Igor, iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, Mrkonjića je i te kako poštovao.

– Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga natjeramo da dođe sa nama na neki događaj. Jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca – rekla je jednom prilikom ona.

Izvor: haber.ba