Ovo su top zimski lakovi za vaš horoskopski znak

Vjerovale ili ne, kada ste se rodile, zvijezde su se poravnale da bi vas učinile onim što jeste, a što vjerovatno utiče na različite aspekte vašeg bića, uključujući kako vidite svijet i druge ljude oko sebe, kako reagujete na odeređena iskustva i koje osobine su svojstvene vašem horoskopskom znaku.

Međutim, ono što možda ne znate jeste da vaš horoskopki znak utiče i na druge faktore, a kao što je vaš lični stil – od onog zimskog kaputa koji vas tako nevjerovatno privlači do boje karmina koja najbolje opisuje stanje vaše duše. Međutim, danas ćemo se zadržati na boji laka koja se vašem znaku preporučuje tokom zimske sezone – ispod donosimo boju za svaki horoskopski znak.

Ovan: Holografska plava


Ovnovi, vi ste avanturističkog duha (gotovo u svemu pa i kada je u pitanju ljepota), što znači da živite za isprobavanje novih trendova i eksperimentisanje sa odvažnim nijansama. Upravo iz tog razloga ova svjetlucava holografska plava nijansa i jeste za vas, a sigurno će vam pomoći da zasjenite sve prisutne ove zimske sezone.

Bik: Pastelno ružičasta


Dragi Bikovi, kada pronađete nešto što vam se dopada, veoma teško se toga odričete i obično niste spremni za isprobavanje nečeg novog. Međutim, promjene gotovo pa uvijek mogu biti dobra stvar, a tako je i kada je u pitanju ova prekrasna boja laka – probajte je ove zime, jer će vas sigurno oduševiti.

Blizanci: Glatka plava


Kada je uljepšavanje u pitanju, dragi Blizanci, veoma često skrenete s puta i ne plašite se da isprobavate nove stvari. Konstantno mijenjate boju karmina i pudera pa zašto se onda ne odlučiti i za prigušenu nijansu laka koja ide, bukvalno, uz sve? Ova hladna tirkizna nijansa je klasična, savršeno odgovara svakom tenu, a uvijek će privući pažnju.

Rak: Svjetlucava brusnica


Kada je u pitanju uljepšavanje vi se, uopšteno, vodite svojom emocionalnom stranom i koliko vam je ugodno prilikom korištenja određenog proizvoda. Međutim, ipak se upuštate da isprobate nove stvari, dok god s njima osjećate neku vrstu emocionalne povezanosti. Ova svjetlucava nijansa tamno crvene podsjetiće vas na udobne džempere, vatru u kaminu i kuvano vino – sigurno sve stvari koje volite tokom zime.

Lav: Električna narandžasta


Dragi Lavovi, sasvim je u redu što volite da budete u centru pažnje, a to ove zime možete postići veoma lako tako što ćete, na vrhovima prstiju, nositi ovu prekrasnu neonsku nijansu narandžaste. Sigurno će vam uljepšati svaki tmurni i hladni zimski dan, a da ne govorimo o tome kako se dobro može uklopiti gotovo u svaki stajling.

Djevica: Klasična crvena


Ako postoji savršenstvo, vi ćete uvijek pokušati da ga postignete. Perfekcionista ste po prirodi, a klasične nijanse lakova za vas su baš idealne tokom zimske sezone. Takva je i ova, klasična crveana, koju možete nositi u svom prilikama, od jutra do večeri, a da ne pričamo kako ćete uvijek biti u centru pažnje.

Vaga: Sjajna crna


Uljepšavanje je nešto gdje ste vi kao “riba u vodi” – to više nije način da postanete privlačniji i moderniji već je stil života. Volite da se prepustite skupim proizvodima, a lijepa ambalaža uvijek će vas privući – upravo iz tog razloga svjetlucava nijansa crne savršena je za vas tokom zimske sezone.

Škorpija: Teget


Drage Škorpije, privlače vas tamne nijanse, ali uvijek ste spremne da malo začinite stvari. Ova raskošna tamna nijansa plave odličan je pomak od crne (koju veoma često nosite), ali ipak i dalje pruža tu misterioznu vibraciju koju toliko volite.

Strijelac: Topla siva


Kao neko koga generalno više zanima naučni aspekt ljepote, volite da su vam nokti uvijek uredni i privlačni, ali ipak ne volite da previše odudarate od okoline. Ova nijansa tople sive (zapravo je mješavina dvije boje i to sive i bež) odlično će se slagati sa svim što imate u svom modnom repertoaru, a i odlična je opcija za sve prilike.

Jarac: Prljavo ljubičasta


Ova prekrasna nijansa je kao stvorena za vas! Nije previše svijetla i nije pretjerano upadljiva, ali i dalje će vam pomoći da dobijete veoma privlačan i moderan stajling pa čak i kad se radi samo o vrhovima vaših prstiju. Štaviše, iako je veoma nenametljiva, sigurno neće proći neprimjetno, u bilo kojoj prilici.

Vodolija: Blistava lavanda


Drage Vodolije, u duši ste rođene buntovnice pa bilo koja boja koja odudara od svakodnevnice i klasike i koja je jedinstvena u odnosu na ono što drugi nose upravo je ono što tražite. Ova blistava nijansa lavande sigurno će se razlikovati od svega što drugi nose ove zime pa je upravo iz tog razloga savršena za vas.

Ribe: Vatreni koral


Drage Ribe, iako ste sklone bojama koje vam pomažu da se uklopite u svoje okruženje (pravi ste kameleon zodijaka), istovremeno ste sklone i da eksperimentišete sa stvarima koje su izvan vaše zone udobnosti. Ova blistava koralna nijansa, na primjer, podsjetiće vas da se opustite svaki put kada je vidite, veoma je upečatljiva te će vas sigurno izdvojiti u mnogobrojnim prilikama ove zimske sezone.

Autor: minimagazin.info