Ovo je najmodernija kratka frizura na svijetu

Crveni karmin, mačije oči i trendovska boja kose: trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki od njih svakako su dugotrajni. Ako pričamo o kosi, zaobljena paž frizura savršen je primjer. Iako joj je popularnost nevjerovatno porasla u posljednjih par sezona, ovo je frizura koja se održava na tronu decenijama.

Osim posebnog izgleda, razlog zbog kojeg je zaobljena paž frizura postala jedan od najvećih trendova ove sezone je njena dužina koja je veoma svestrana: ona odgovara gotovo svakom obliku lica i teksturama kose te predstavlja klasičnu frizuru koja je ujedno veoma moderna i privlačna. Donosimo pet fantastičnih primjera.

Bočni razdjeljak


Duboki bočni razdjeljak stvara iluziju da su šiške prebačene u stranu, bez potrebe da se kosa skraćuje ili da se nešto posebno radi po pitanju šiški.

Asimetrična i zaobljena


Odličan način da se spoje dva stila u jednoj frizuri. Stil je posebno pogodan za dame koje imaju četvrtasti oblik lica.

Guste šiške


Čak iako obožavate paž frizuru koju imate, možda ćete poželjeti da malo promijenite izgled. Guste šipke samo su jedan od načina da to uradite. Još ako odlučite da i one budu zaobljene, postaćete prava trendseterica.

Lažna asimetrija


Kako biste dobile izgled “lažne” asimetrije, ne morate jednu stranu imatu kraću u odnosu na drugu – biće sasvim dovoljno da jednu stranu nonšalantno zavučete iza uha.

Retro


Frizura koja neodoljivo podsjeća na stilove iz devedesetih godina prošlog vijeka, a sve što je potrebno da uradite jeste da kosu zaštitite pomoću spreja za zaštitu od toplote, prije nego počnete da je stilizujete pomoću fena ili pegle za kosu.

Autor: minimagazin.info