O njima je brujala čitava BiH: Odbjegla mlada Elda Mujčin rodila sina

Slike sinčića objavila je početkom ovog mjeseca, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog. Ona je na Fejsbuku objavila da je postala majka.

Riječ je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe prije ponoći.

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: „Do sada sam imao mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, sa kojim u braku nije dokazao cijeli dan, ni traga ni glasa. Ne oglašava se na društvenim mrežama, piše Avaz.

Slike sinčića objavila je početkom ovog mjeseca, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

Elda Mujčin, Slika: Facebook

– Sine moj, ti se nećeš sjećati jedne noći kada se sama leži u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: “Možemo mi ovo”. što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: “Zdravo, dušo.” Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zaljubio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam dobila, a ti si me ponovno sastavila – napisala je Elda Mujčin.

Podsjetimo, o Eldinovoj i Eldinoj svadbi mjesecima je brujao je cijeli region. Posebno što je njihov stupanj kočenja zbog para, jer se nisu mogli dogovoriti da će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umjesto toga, bili su svjedoci bijega mlade i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala.

Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin je objavila da je trudna.

Izvor: BH-index.info Kontakt: redakcija@kalesijski.ba

Podijelite vijest