Novi detalji zločina: Svekar ubio snahu zbog ručka!?

Neđeljko Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snahu Ilijanu Popadić (41), majku dvoje djece, a potom se sam prijavio policiji! Zločin se dogodio u nedjelju oko 20 sati  u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima.

Kako saznaju Novosti, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedjelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.

– Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je donio i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka – pojašnjava izvor blizak istrazi.

Od porodice se saznaje da je neposredno prije zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Njemačkoj. Vidjevši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao kćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

– Kćerki je rekao da su se njena majka i djed posvađali i da ju je on navodno udario. Kćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor – ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigli policija i Hitna pomoć – priča dobro upućeni izvor.

Foto: Srpska.com

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Njemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živjela sa svojom kćerkom i maloljetnim sinom.

– Prije nekoliko dana se vratio iz Njemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovjek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub – pojašnjava ovaj sagovornik.
Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Neđeljko Popadić tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema.

Kako se saznaje, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaja “slobodnije ponaša”, izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i istjeruje iz kuće i tada je na nju pucao.

Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je “imao namjeru da ga skloni”.

Vijest Novi detalji zločina: Svekar ubio snahu zbog ručka!? se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Izvor:Fokus.ba Kontakt: redakcija@kalesijski.ba