Nives Celzijus priznala: ‘Dugo nisam srela muškarca koji budi u meni ono najbolje, a manje od toga mi ne treba’

Nives Celzijus jedna je od voditeljica u drugoj sezoni showa “Masked Singer” koja uskoro kreće s prikazivanjem. Popularna Zagrepčanka ovih je dana dala intervju za Story.hr u kojem je iskreno odgovarala na brojna pitanja iz privatnog života.

Jedno od pitanja odnosilo se i na to kakav je muškarac može osvojiti, na što je Celzijus iskreno odgovorila da je nekad mislila da zna, a sada više nema pojma.

“Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba.

Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom”, kazala je za spomenuti medij.