Nije mogao izdržati više sa ženom u izolaciji i evo šta je napravio

Sada je ponovo u odličnim odnosima sa ženom

Zbog pandemije koja je paralizirala cijeli svijet svjedočimo uistinu raznim i neobičnim situacijama – od napuštenih trgovačkih centara, praznih ulica, pustih i zatvorenih kafića…

No, svi oni pozivi i molbe da se ostane kod kuće rezultirali su time da neki bračni parovi jednostavno više ne mogu podnijeti zajedničku izolaciju, piše portal SiB.

Kako javlja jedan čitalac ovog portala njegov je susjed u braku već tridesetak godina, a sa ženom živi skladno. Barem je tako mislio dok su se mogli kretati i otići tokom dana svatko svojim putem.

Čitalac je zamolio i da tačan naziv sela (riječ je o mjestu u blizini Osijeka) ostane tajna kako bi sačuvao dobrosusjedske odnose.

No, ovaj je gospodin iz dugoga i skladnoga braka odlučio se malo maknuti u vlastiti mir pa je pored vlastite kuće podigao šator, ispred postavio “terasu”, jer više nije mogao izdržati sa ženom u kući. Kako ovaj čitalac još prenosi njegov je susjed ponovno sretan i otkako je u šatoru u izvrsnim je odnosima sa ženom.

– Susjed je već nekoliko dana u svome šatoru. Ispred je stavio stol, stolice, dođe mu u goste povremno naš drugi susjed, popiju koju rakijicu. Baš sam ga i ja posjetio pa kaže da je sad super sa ženom. Bilo mu više dosadilo, kaže previše je to od do 24 – napisao je, između ostaloga, naš čitatelj.

Nadamo se skorom kraju ove pandemije kako bi se sačuvali živci i brakovi bez napuštanja vlastitoga doma.