Nejri Latić Hulusić nije bilo dozvoljeno kupanje u burkiniju na Panonskim jezerima: Iz JKP ‘Panonika’ podsjetili na kućni red i pravilnik

Redateljka i kolumnistica Nejra Latić Hulusić obratila se javnosti putem svog Facebook profila, te je navela kako se osjeća poniženo jer joj se u Tuzli desila ne baš ugodna i nimalo prijatna situacija, piše tuzlanski.ba

Izvor/foto: tuzlanski.ba

“Eh, taman ja pohvalih Tuzlu, minut iza mi prilazi službeno lice Panonika Tuzla BiH da izađem iz vode jer se kupam u burkiniju sa pripadajućim pokrivalom za kosu koje sam bez problema koristila u najeltnijim hotelskim bazenima po svijetu.” navodi Latić Hulusić.

Povodom objave Nejre Latić Hulusić oglasilo se i JKP Pannonica d.o.o.Tuzla također putem Facebooka gdje podsjećaju na kućni red koji je propisan pravilinkom o kupaćoj opremia, a se primjenjuje od 2003. godine.

U vezi današnjeg posta gospođe N.H. na društvenim mrežama i tvrdnji da je na ružan način od strane službenih lica udaljena iz kompleksa slanih jezera Panonika, dajemo slijedeće saopštenje:

izvor: tuzlanski.ba