Nakon pet dana borbe preminula djevojka povrijeđena u udesu kod Kiseljaka

Devetnaestogodišnja Nikolina Šimić iz Kiseljaka, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedjeljak rano ujutro dogodila u mjestu Višnjica Polje kod Kiseljaka, preminula je, potvrđeno je za Faktor iz MUP-a SBK.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘fokus_ba__article_break’); });

Uprkos naporima ljekara KCUS-a, gdje je Nikolina nakon nesreće prevezena, koji su se pet dana borili da je spase, ona je danas, nažalost, izgubila bitku za život.

Ranije je uslijed teških povreda preminuo i 18-godišnji Ante Bošnjak iz Fojnice, koji je u srijedu sahranjen na groblju Bakovići kod Fojnice.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘fokus_ba__article_break_1’); });

Nesreća u kojoj su stradali Nikolina i Ante dogodila se u 4.40 sati, kada je vozilo fiat, kojim je upravljao I. B. iz Kiseljaka, sletio s ceste.

Vozač i putnik N. B. su zbrinuti u bolnici Nova Bila gdje su im konstatovane tjelesne povrede, dok su putnici Šimić i Bošnjak, sa teškim povredama opasnim za život upućeni u Univerzitetski Klinički centar Sarajevo.

Vijest Nakon pet dana borbe preminula djevojka povrijeđena u udesu kod Kiseljaka se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Izvor:Fokus.ba Kontakt: redakcija@kalesijski.ba