Nakon lovačkog nišana u Vukovijama Donjim sjevali noževi, povrijeđeno više osoba

Nakon lovačkog nišana koji je održan u Donjim Vukovijama morala je intervenisati i policija. Naime, nakon što se više popilo došlo je do fizičkog obračuna između četrdesettrogodišnjem Samira S. sa jedne i dvadesetosmogodišnjeg  Envera S., dvadesetčetverogodišnjeg Husejna S. i dvadesetjednogodišnjeg Rame P. sa druge strane.

Kako je navedeno u prijavi Enver S. zajedno sa Husejnom S. i Ramom P. prišao je mjestu gdje je sjedio Samir S. i iz nepoznatih razloga počeli su da ga udaraju šakama u predjelu prsa, a zatim je Enver S. izvadio nož te je nanio povredu Samiru S. u predjelu lijeve ruke, dok su Husejn S. i Ramo P. uzeli drvene stolice te su udarali povrijeđenog Samira S. po leđima.

Samir S. je uspio da se oslobodi napadača te kako je prijavljeno policiji bježi od lovačke kuće nekih desetak metara, gdje ga napadači sustižu i nastavljaju da ga udaraju stolicama i rukama po cijelom tijelu.

Zatim, Samir S. iz džepa vadi nož te nanosi povrede Enveru S., Husejnu S. i Rami P. koji su zbog zadobijenih povreda javili se u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija.

Svi učesnici tuče su alkotestirani te je ustanovljenio prisustvo alkohola u krvi Enver S. 0,59 promila, Husejn S. 1.45 promila, Ramo P. 1,78 promila i Samir S. 2.02 promila.

Prilikom tuče oštećena su i dva putnička motorna vozila vlasništvo Nusreta H. i Ismeta V.

O svemu je upoznato i Tužilaštvo TK. Kako je za Infoplus rečeno od izvora bliskih policiji i na lovačkom nišanu koji je održan kod hangara ranije bilo je fizičkog sukoba među učesnicima, ali je to “sakriveno” od javnosti.

(Infoplus.ba)

Komentariši