MANGO kolekcija za sezonu Proljeće 2023.

MANGO se pobrinuo da i ove proljetne sezone izgledamo veoma moderno i privlačno, a mali dio kolekcije za sezonu Proljeće 2023. godine pogledajte u nastavku.

Baloner


Proljetna sezona je gotovo pa nezamisliva bez balonera, a sasvim je jasno i zašto je to tako – ovaj moderni mantil je odlična opcija prilikom nešto svježijih proljetnih dana, veoma je elegantan, a ujedno ga veoma lako možete dodati bilo kojoj kombinaciji. I, još ćemo napomenuti kako je on oduvijek rezervisan za žene koje imaju fantastičan ukus i stil.

Midi plisirana haljina


Haljine volimo, haljine rado nosimo – ma, haljine jednostavno obožavamo! Kako biste i ove proljetne sezone izgledale veoma moderno, za to će se pobrinuti ova prekrasna plisirana MANGO haljina, a čija dužina seže do pola lista. Upravo to je ono što je čini odličnom za sve prilike, a sigurno će privući pažnju, gdje god se pojavite.

Bijela košulja


Zaista ne bi bilo dobro zapostaviti bijelu košulju, jer je komad garderobe koji možete nositi u svim prilikama. A, kada je riječ o MANGO bijeloj košulji, ove sezone u fokusu je model koji ima crni porub, a što samu košulju čini veoma upečatljivom i ultra modernom.

Tamne farmerice


Farmerice su komad garderobe koji nose žene svih generacija, a kao jedan od najboljih modela izdvajaju se tamne verzije. Upravo tamne farmerice mogu vam pomoći i da prikrijete i male nedostatke na tijelu (ukoliko ih uopšte imate), a tako dobro se mogu iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe bez obzira na to da li su oni svjetlijih ili tamnijih nijansi.

Široke pantalone


One su popularne tokom svake proljetne sezone, a posebno kada su u pitanju topliji proljetni dani. Klasične pantalone širokih nogavica možete nositi u svim prilikama, od posla do raznih vrsta svečanih prilika i večernjih izlazaka, a odličan su izbor za sve dame kojima je cilj da izgledaju moderno na veoma jednostavan način.

Kožna jakna


Tokom proljetne sezone potrebna nam je i jakna, kako ujutro tako i uveče, mada će biti i onih prilika kada ćemo je nositi tokom cijelog dana. Upravo tu nam na scenu stupa kožna jakna, koja je vanvremenski komad garderobe, a koji je uvijek moderan i poželjan. Crna jakna je klasika, a jedan od modernijih modela iz ovosezonske MANGO kolekcije je ova crvena bajker jakna.

Kombinezon


Volimo ga iz razloga što je veoma udoban i praktičan, a i veoma lako ga je uvrstiti u svakodnevni stajling. Kombinezon je komad garderobe koji je tako dobra opcija tokom toplijih proljetnih i ljetnjih dana, a u zavisnosti od samog modela, možete ga nositi gotovo u svim prilikama. Takođe, veoma je zgodan za kombinovanje sa raznim modelima jakni.

Teksas suknja


Ukoliko volite komade garderobe od teksasa, onda tokom proljetne sezone ne smijete zaobići ni teksas suknju. Ona je veoma popularna, a i pravo je vrijeme da je uvrstite u svakodnevni stajling. Iako je možda i ne možete nositi u svim prilikama, idealna je za dane koji zahtijevaju neformalni stajling.

Košulja na pruge


Ona je prava klasika i sigurno postoje velike šanse da imate bar jednu u svom ormaru. Naravno, košulje na pruge su idealne u svim poslovnim kombinacijama, a veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim modelima farmerica, suknjama olovka kroja i klasičnim modelima pantalona.

Bluza s mašnom


Veoma romantičan stil možete dobiti i tako što ćete svojoj kombinaciji dodati i bluzu s mašnom. Pored toga, ovaj model bluze možete nositi i na posao, a odlična je u kombinaciji sa suknjama i pantalonama. Ove proljetne sezone možete birati i bijelu ili krem bluzu s mašnom, jer je riječ o komadu garderobe koji je u neutralnoj boji pa je odlično možete iskombinovati sa svim drugim bojama.

Plisirana suknja


Plisirana suknja je retro komad garderobe koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odlična je za sve prilike, a posebno kada birate modele koji sežu do pola lista. Pored toga, plisirana suknja jedan je od modela koji gotovo svakoj ženi odlično stoji, a i jedan je od najpopularnijih modela suknje koji možete nositi tokom proljetne sezone.

Mokasine


Svestrane, praktične i udobne, mokasine su model obuće koji veoma često nosimo tokom proljetne i jesenje sezone, a imajući u vidu kako su oba godišnja doba prilično varljiva i često veoma vlažna, kožne mokasine uvijek su najbolja opcija. Boja? Bilo koja nijansa smeđe odlična je opcija.

Pantalone sa visokim strukom


Da li ste ikada poželjele da izgledate bar par centimetara više? To je sasvim izvodivo kada birate komade garderobe sa viskim strukom, a jedan od njih koji ćemo veoma rado nositi tokom proljetne sezone jesu pantalone. I dalje su veoma popularne, odlične za sve prilike, a tako ih je lako uklopiti u svakodnevni stajling.

Haljina na preklop


Ovo je još jedan komad garderobe koji vam može pomoći da vizuelno izgledate više, ali čak i vitkije. Haljina na preklop pravi je blagoslov za nešto niže dame, jer njen podesivi struk vam može pomoći da na veoma jednostavan način dodate par centimetara vašoj silueti.

Teksas jakna


Kao što već znate, komadi garderobe od teksasa su ultra popularni, a nose ih žene svih generacija. Naravno, među njima je i teksas jakna, a koja je tako dobar izbor tokom proljetne sezone. Ukoliko birate klasične, svjetlije modele ovog vanvremenskog klasika, veoma lako ćete ih uklopiti u svaki stajling.

Suknja A kroja


Haljine i suknje veoma su poželjne tokom toplih proljetnih dana pa ni ova proljetna sezona neće biti izuzetak. Suknja A kroja je kao stvorena za dame sa oblinama, posebno kada je riječ o modelu sa nešto višim strukom. Veoma lako će vam pomoći da prikrijete sve ono što želite, ali i da istovremeno istaknete sve ono što i jeste potrebno istaknuti.

Blejzer


Nikada nemojte potcijeniti blejzer, jer je ovo veoma svestran komad garderobe koji se tako dobro može kombinovati i sa suknjama i sa pantalonama pa čak i sa određenim modelima haljina, a da ne govorimo o tome koliko dobro se slaže sa farmericama (upravo ovo zadnje je jedna od najpopularnijih proljetnih kombinacija za neformalne prilike).

Iscijepane farmerice


Kako nam stignu topli proljetni dani, tako ne propuštamo priliku da nosimo omiljene iscijepane farmerice. One su baš fantastične, veoma su popularne, a uvijek će vam pomoći da dobijete moderan i urban stajling.

Autor: minimagazin.info