MANGO: 5 prekrasnih kaputa koji su sada na sniženju

Kaput je komad garderobe za koji nemamo kompromis – možda i imamo, ali ga ne želimo, jer je riječ o odjevnom artiklu koji je i više nego poželjan tokom hladnih zimskih dana i to iz više razloga: osim što nam pomaže da nam bude veoma ugodno, on nam može pomoći i da dobijemo veoma moderan stajling.

Tako je i sa sljedećih pet MANGO kaputa – veoma moderni i privlačni, bez problema ih možete dodati u bilo koji stajling, a najbolje od svega je to što su upravo sada na snjiženju.

Široki reveri


Fantastičan model kaputa, za koji se može reći i da je jedan od klasičnih modela, sigurno će vam pomoći da vam bude dovoljno udobno i tokom najhladnijeg zimskog dana. Veoma lako ga možete uklopiti u svakodnevni stajling, a posebno ako birate modele koji su u nekoj od toplih zemljanih nijansi.


Štaviše, upravo pomenute boje (čiji se spektar proteže od svjetlijih do tamnijih) mogu vam pomoći i da cjelokupnu kombinaciju podignete na jedan viši nivo pa čak i da ona izgleda veoma luksuzno (naravno, u zavisnosti od drugih komada garderobe koji ćete ukombinovati u stajling). Ovo je kaput s kojim nema greške, a kupiti ga možete ovdje.

Dvoredo kopčanje


Kada je riječ o kaputima na dvoredo kopčanje, mišljenja su podijeljena – dok ga jedne žene obožavaju, druge ga uopšte ne vole. Ukoliko spadate u prvu grupu, jasno vam je kako je ovo ipak veoma moderan model kaputa koji se može nositi u svim prilikama.


Ove sezone MANGO nas je obradovao ovim, nešto kraćim, modelom kaputa na dvoredo kopčanje, a koji nam dolazi u neutralnoj nijansi. Možete ga dodati u bilo koji stajling, a i fantastični iskombinovati sa svim drugim bojama. Kupiti ga možete ovdje.

Predimenzionirani kaput


Predimenzionirani komadi garderobe obično nam dolaze u prvi plan tokom hladnih sezona (kasna jesen, zima, rano proljeće), a ni ova zimska sezona nije izuzetak. Pored predimenzioniranih džempera i šalova, kaput nam je još jedan od najomiljenijih komada garderobe iz ove grupe, a više je nego poželjan tokom zime.


Naime, kako je slojeviti način oblačenja veoma poželjan (pa čak i neophodan) tokom veoma hladnih zimskih dana, predimenzionirani kaput biće završni pečat takvom stajlingu te će vam pomoći i da ne izgledate pretrpano. Kupiti ga možete ovdje.

Teddy


Već više sezona, ovaj model kaputa veoma je popularan, a nose ga žene svih generacija. Veoma moderan i poželjan, teddy kaput rado nosimo i ove zimske sezone. Mada će dušebrižnici reći kako ovdje nije riječ o kaputu, zapravo je sasvim suprotno – ovo je kaput koji možete nositi u svim prilikama, a o udobnosti da ne pričamo.


Ove sezone ga nosimo u svim bojama i oblicima, a u MANGO radnjama trenutno su nešto duže verzije omiljenog kaputa na sniženju. Možete ih pronaći u tri boje, a vi birajte onu koja vam se više dopada i koja odgovara vašim modnim preferencijama. Kupiti ga možete ovdje.

Upečatljiva boja


Određene boje uvijek vam mogu pomoći da dobijete i veoma upečatljivo modno izdanje. Takav je slučaj i sa ovom nijansom ružičaste – veoma privlačna, idealna je za tmurne zimske dane, a sigurno će vam pomoći da vaš stajling izgleda veoma privlačno.


Idealna za kombinovanje sa svim bojama iz neutralnog spektra, posebno onima koje su nešto tamnije, fuksija vas može uvijek dovesti u centar pažnje – ona je jedna od onih boja koje su veoma efektne. Kaput u ovoj boji potražite u MANGO radnjama ili ga kupite ovdje.

Autor: minimagazin.info