KUMA ZAKLJUČALA POLICAJCE, A TO NIJE JEDINO ŠTO JE URADILA! Otkrivamo BIZARNE detalje hapšenja Zorana Marjanovića!

Nedugo nakon izricanja presude, na ulaznoj kapiji kuće u Borči pojavila su se dva automobila u kojima je bio Zoran Marjanović sa svojim sinom, bratom i izabranicom, a potom je ušao u kuću i nije se pojavljivao, prenosi kurir.

Poslije izvjesnog vremena, ispred porodične kuće došla su tri automobila sa policijom, pripadnicima interventne jedinice, dok je jedno bilo civilno. Iz njih je izašlo desetak policajaca pod punom opremom koji su mirno ušli u dvorište, a potom i u kuću.

Psi koje porodica Mrajanović gaji u dvorištu, uznemirili su se zbog velikog broja maskiranih policajaca i lajali su neprestano. Jedan od nadređenih ljubazno je zamolio kuma Veru da pse zatvori kako ne bi ugrozili bezbjednosti pripadnika interventne jedinice.

Policija je ušla u kuću, a za njima i kuma Vera koja je odmah potom izašla sa polovinom hljeba kojom je mamila pse da uđu u svoj boks. Vidno potresena žena, koja je sve vrijeme plakala, kako se moglo vidjeti na licu mjesta, kada je izlazila iz kuće refleksno je zaključala ulazna vrata.

Situacija je bila bizarna, jer su policajci u tom mometu sprovodili Marjanovića iz kuće i ostali su zaključani na nekoliko momenata, dok nisu uspjeli da otključaju kuću iznutra.

Kada su izveli Zorana sa lisicama na rukama, za njima su iz kuće izašli njegovi najbliži koji su dovikivali: “Drži se tata!”, “Drži se Zorane!”, “Istjerat ćemo pravdu!”, on je bez opiranja ušao u vozilo.

Kada je krenula kolona policijskih vozila u tom momentu je dolazio jedan od advokata Zorana Marjanovića, pa je Zorica iz auta vikala “29”, misleći na policijsku stanicu 29. novembar u koju je Marjanović prvo odveden.

Nakon svega, porodica Marjanović parkirala je svoje automobile u dvorište porodične kuće, zatim su zatvorili kapije i povukli se u kuću odakle više nisu izlazili, piše Kurir.rs.

Izvor: haber.ba