KOSTIN OTAC OTVORIO DUŠU IZA REŠETAKA! SLOMIO SE I PRIZNAO: Kriv sam što sam sina učio da puca i što nisam primjetio da se PRETVARA U MONSTRUMA

Vladimir Kecmanović otac dečaka monstruma Koste Kecmanovića u pritvoru Centralnog zatvora priznao je da se oseća krivim iako je u istrazi zločina porekao krivicu. Naime, doktor Kecmanović se oseća poraženo i ne beži od odgovornosti što nije primetio da je njegov sin u problemu, kao i što je detetu usadio ljubav prema oružju.

– Kriv sam što sam sina učio da puca i što nisam primetio da se pretvara u monstruma. Nisam shvatio da on ima sopstvene borbe i da sprema taj zločin. Ne mogu da opišem koliko sam poražen iako mu nisam dozvolio da uzme oružje koje sam čuvao pod ključem – ispričao je Vladimir Kecmanović u zatvorakoj ćeliji.

On pritvorsku sobu deli sa četvoricom cimera i konstantno je skrušen, vidno slomljen i potišten.

– Petorica ih je u sobi i svako ima svoju muku, ali svi znaju da je najteža onu koju na plećima nosi poznati radiolog. Pričaju sa njim njegovi cimeri, nasilni kolega hirur dr Ostojić koji je zverski tukao suprugu, jedan Finac i dvojica koja su zloupotrebili službeni položaj. Pokušavaju da ga dignu i žale se kako su i njihovi problemi veliki – otkriva izvor Republike i Srpskog telegrafa.

Vladimir Kecmanović je kivan na sebe što voli pucačke sportove i što je o Kostu vodio sa sobom. Iako su ranije poricali iz streljana i Airsoft klubova da je doktor vodio sina sa sobom, sada su nam iz Airsofta Novi Sad potvrdili da je kod njih dete pucalo gađajući kuglicama umesto mecima.

– Ne smemo vise da puštamo mlađe u od 18 u naš prostor, jer smo posle Koste na lošem glasu – rekao je zaposleni u Air softu Novi Sad, koji stoji na Fejsbuku dr Kecmanovića među grupama koje mu se sviđaju.

Pored ovog kluba na istom profilu je mnosto drugih Air soft klubova i grupa širom Srbije u koje su otac i sin zajedno išli.

Te veštine naučene pored oca, verovatno potpomognute i gledanjem sličnih sadržaja na internetu bez kontrole, Kosta Kecmanović je iskoristio da postane najmlađi masovni ubica na planeti. On je 3. maja u svojoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio osmoro izuzetne dece i šestoro njih ranio, od kojih je jedna devojčica preminula 12 dana kasnije podlegavši katastrofalnim povredama. Dete monstrum je ubilo i školskog čuvara Dragana Vlahovića i teško ranilo nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović koja ga je podsticala i vodila na takmičenja.

Komšinica potvrdila da su pucali zajedno
U razgovoru za Srpski telegraf i Republiku komšinica Kecmanovića iz zgrade porodice Kecmanović potvrdila je da je Vladimira i Kostu viđala kada odlaze na strelišta.

– Pitala sam ga: Što Vlado voliš te pucačine i to me je čudilo – rekla je starija gospođa koja se rasplakala što zna da više neće sresti Vladimira koji je bio najbolji komšija kojeg je imala.

Izvor: haber.ba