Kevin Costner progovorio o vezi s pjevačicom: ‘Prijatelji smo, ali dovoljno je lijepa i pametna…‘

Glumac Kevin Costner prekinuo je šutnju o glasinama da je izlazio s američkom kantautoricom, Jewel. Inače, glumac je finalizirao razvod od bivše, Christine Baumgartner, u veljači. Iako je ona brzo počela ljubiti drugog, Josha Connora, Costner se s time ne može pohvaliti.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

image

Christine Baumgartner i Josh Connor

North-sunset/backgrid/backgrid Usa/profimedia/North-sunset/backgrid/backgrid Usa/profimedia

“Jewel i ja smo samo prijatelji. Nikada nismo izašli van. Ona je posebna i ne želim da te glasine unište naše prijateljstvo… Imali smo sjajne razgovore i ne želim da nam mediji ovo pokvare jer sam razgovarao s njom. Nemamo romansu i nismo izlazili, iako je dovoljno lijepa i pametna za sve te stvari”, prenosi Daily Mail da je kazao glumac.

Ipak, ne treba kriviti one koji su pomislili da tu ima nečega više od prijateljstva jer su glumac i pjevačica na Britanskim Djevičanskim otocima bili vrlo prisni, a kada je Jewel sjela u krilo Costneru nije se previše propitkivalo o čemu je riječ. “Definitivno se nešto događalo. Bili su koketni… Moglo se reći da su pokušavali biti diskretni, ali svatko tko ih je vidio, mogao je reći da se nešto događa”, rekao je tada izvor.

image

Pjevačica Jewel

Rw/mpi/capital Pictures/profimedia/Rw/mpi/capital Pictures/profimedia

image

Kevin Costner s djecom

Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

“Pronašla sam ljubav, ali ne govorim o Kevinovoj. Jako sam sretna, ali to ne ovisi o muškarcu. To nema nikakve veze s tim jesam li u vezi ili ne. Baš sam sretna”, rekla je glumica nakon glasina o romansi s Costnerom. Inače, kako prenosi Daily Mail, Jewel je bila u braku s Tyjem Murrayem od 2008. do 2014. u kojem su dobili sina Kasea (12).

Costner je bio u braku s Baumgartner od 2004., a u njemu je dobio Cydena (17), Hayesa (15) i Grace (13), dok je s bivšom Cindy Silvom dobio Annie (40), Lily (36) i Joea (36), a također je i otac Liamu (26) kojeg ima s bivšom Bridget Rooney.

Izvor