Jasmin Imamović i Draško Stanivuković obišli Panonska jezera

Gradonačelnik Grada Tuzle, Jasmin Imamović i predsjedavajuća Gradskog vijeća Tuzla, Nataša Perić, susreli su se danas, 25.06. 2021. godine, u zgradi Gradske uprave Tuzla, sa gradonačelnikom Banje Luke, Draškom Stanivukovićem i saradnicima. Sastanku je prisustvovao i Eldin Tabučić, predstavnik kompanije Bingo iz Tuzle.

Želje naših građana su iste, a mi smo tu da zadovoljimo njihove želje i da opravdamo njihovo povjerenje. Razgovarali smo i potpuno se razumjeli da treba da potenciramo ono što nas veže, a tu ima jako puno posla, više nego u onome što nas razdvaja. Dobrodošli su svi građani Banje Luke u Tuzlu, pogotovo sada ljeti. Pozivam građane Banje Luke da ljetuju u Tuzli“, rekao je gradonačelnik Tuzle.

Volio bih da ovakve posjete ne budu nikakva vrsta senzacije nego jedna rutina i ja vas, gradonačelniče, očekujem u posjeti u Banjoj Luci. Šaljemo jednu važnu poruku regionu i cijelom svijetu da ne trebaju nikakve međunarodne zajednice ni druge ambasade da nas spajaju. Mi smo dovoljno ljudi da možemo to sami da učinimo”, rekao je gradonačelnik Banja Luke.

Delegacije su posjetile i Panonska jezera, a kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama.