JANJUŠ NAPUŠTA RIJALITI! Procurio i TAČAN DATUM, a ovo je pravi razlog!

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nije skrivao svoje nezadovoljstvo rezultatima nedeljne ankete koja se sprovodi među gledaocima emisije.

Nakon što je saznao kako publika glasa, Janjuš je izrazio svoje nezadovoljstvo i bes upućen ka gledaocima koji su, prema njegovom mišljenju, pogrešno procenili situaciju unutar imanja.

Ovonedeljna anketa pokazala je da je Janjušević izgubio podršku većeg dela gledalaca, što ga je izuzetno iznerviralo.

On je smatrao da je nepravedno tretiran i da su gledaoci pogrešno ocenili njegove postupke i ponašanje unutar imanja.

– ‘Ajde, bolje ti je da ne slušaš kako gledaoci glasaju. Mani se u p**ku materinu, bolje je što sa veze sa životom nemaš. Lezi ispod jorgana i zaspi što pre, ako možeš!

– Da ne čuješ mišljenje gledalaca i ništa. Da se ovo završi što pre i da idem odavde – izjavio je besno Janjuš.

Nakon saznanja rezultata ankete, Janjuš se povukao u dvorište imanja u Šimanovcima kako bi popričao sa svojim vernim prijateljem, psom.

U razgovoru koji je delovao kao monolog, Janjuš je izneo svoje frustracije i nezadovoljstvo prema situaciji u kojoj se našao.

“Ne mogu da verujem kako me gledaoci ovo doživljavaju. Mislio sam da me bolje poznaju i da će me podržati”, rekao je Janjuš dok je mazio svog psa.

Nakon razgovora sa psom, Janjuš je izrazio želju da što pre napusti imanje u Šimanovcima.

Rekao je da mu je dosta svega i da više ne može da podnese pritisak i nepravdu koju, prema njegovom mišljenju, trpi od strane gledalaca.

Ovo nije prvi put da je Janjuš izražavao želju za napuštanjem imanja, ali ovoga puta delovao je odlučnije nego ikada.

Ostaje da vidimo da li će njegova odluka ostati samo izraz nezadovoljstva ili će zaista preduzeti korake ka napuštanju rijaliti programa.

Izvor: Hypetv.rs