Horoskop: Za ova 4 znaka stiže novac do 18. marta

Nastupio je jedan od najvažnijih astroloških perioda u 2023. godini, a to je Saturn u Ribama, koji će snažno uticati na sve horoskopske znakove. Igramo još jedan zvjezdani rulet, a naglašen znak Ribe pojedinim znakovima horoskopa znatno više odgovara kada je novac u pitanju.

Pojedini znakovi će zbog Saturnovog ulaska u Ribe morati da nauče više da štede, dok će drugi konačno dobiti ono što im pripada. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 18. marta, to su: Ovnovi, Vodolije, Jarčevi i Strijelci.

Ovan


Venera u vašem znaku donosi vam puno razgovora o finansijama, ali i mogućem povećanju plate. Do kraja sedmice bi trebalo da iskoristite uticaj Venere iz vašeg znaka kako biste poboljšali svoje finansijsko stanje.

Vodolija


Planete rade u vašu korist, ali imate prevelika očekivanja kada je novac u pitanju. On će stići, ali to neće biti veliki novac kojem se nadate. Moguć je dogovor o novom poslovnom partnerstvu koje će vam se isplatiti.

Strijelac


Saturn u Ribama donosi vam zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina. To znači da ukoliko se bavite kupoprodajom stanova, onda možete da profitirate. Vi ste znak koji lako može da dobije na igrama na sreću.

Jarac


Pred vama je sedmica u kojoj ćete imati važne razgovore o plati. To se vjerovatno odnosi na visinu vaših primanja, tako da možete da očekujete pomak.

Izvor: Informer

Autor: minimagazin.info