H&M: Najmodernije jakne za Proljeće 2023.

Tokom proljetne sezone sigurno ćemo nositi jaknu, bilo da se radi i dnevnim ili večernjim prilikama, a kako biste i tokom ove sezone imale veoma moderan stajling, birajte neku od sljedećih pet jakni.

Blejzer na dvoredo kopčanje od buklea

Proljetna sezona gotovo pa je nezamisliva bez blejzera i s pravom možemo reći kako je on jedna od najpopularnijih jakni tokom ove sezone (doduše, možete ga bez problema nositi i tokom ljeta i jeseni). Blejzer možete kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, ali i nositi gotovo u svim prilikama.

Blejzer je odlična opcija i za poslovne prilike, posebno kada ga kombinujete sa elegantnim modelima pantalona i suknjama olovka kroja, a u neobaveznim prilikama možete ga kombinovati sa farmericama što je ujedno jedna od najjednostavnijih, a istovremeno i najpopularnijih kombinacija tokom proljetne sezone.

Bajkerica u nekoj od svijetlih nijansi

Kožne jakne ne gube na popularnosti i možete pronaći razne modele ovog vanvremenskog klasika. Bilo da se radi o koži ili antilopu, jedno je sigurno: ovi modeli jakni mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan, urban i upečatljiv stajling.

Jedan od modela koji ćemo nositi ove proljetne sezone je i popularna bajkerica. Ona je trendi, a klasični krojevi svjetlijih boja apsolutno su među najpopularnijima. Odlična za kombinovanje sa raznim modelima farmerica, ovo je jakna koja će vas uvijek dovesti u centar pažnje.

Bomber jakna

Bomber jakna jedan je od najpopularnijih modela jakni tokom proljetne, ali i jesenje sezone. Možete je nositi u mnogobrojnim prilikama, prilično je topla te će vam ponuditi neophodnu zaštitu i tokom najsvježijeg proljetnjeg dana.

Ovdje postoji više opcija, kada je riječ o stilu (dezenirane, sa kraćim rukavima, jednobojne), a vi birajte one koji odgovaraju vašim ličnim preferencijama. Naravno, ova H&M bomber jakna u nijansi puder ružičaste odlična je opcija, jer je možete nositi čak i u nešto formalnijim prillikama, a tako dobro iskombinovati i sa pantalonama i sa suknjama.

Baloner

Uvijek je bio (i ostao) rezervisan za žene koje imaju stila i njegova popularnost ne prolazi, već decenijama. U prvom planu je tokom proljetne i jesenje sezone, a ovog proljeća umjesto klasičnih bež modela birajte verzije na koje su u nekoj od nježnih, neutralnih boja.

Upravo ovaj model balonera može vam pomoći da na veoma jednostavan način osvježite svoj stajling tokom proljetne sezonje te da on bude što moderniji, privlačniji i upečatljiviji.

Klasična teksas jakna


Na kraju, ne smijemo zaobići ni teksas jaknu. Veoma praktična i popularna, teksas jakna komad je garderobe koji nose dame svih generacija, a idealna je za neobavezne prilike. Teksas jaknu možete dobro iskombinovati sa raznim komadima garderobe, a ove proljetne sezone vraćamo se klasičnim modelima teksas jakne.

Zašto? Iz jednostavnog razloga što klasika nikada i nije bila demode, a postoji veoma velika šansa da ovaj model jakne već i imate. U slučaju da je nemate, H&M se pobrinuo da i ove proljetne sezone imate trendi i moderan stajling, a koji vam može podariti i ova svestrana jakna.

Autor: minimagazin.info