Društvenim mrežama dijeli se oglas za zaručnički prsten: ‘Rekla je ne pred cijelom obitelji’

Društvenim mrežama dijeli se oglas za prsten, koji je potaknuo velike rasprave o tome kako bi trebala izgledati idealna prosidba, ili što bi, a što ne bi trebali činiti. Naime, opis uz fotografiju dao je naslutiti kako je riječ o zaručnikom prstenu koji nije završio na ruci kojoj je bio namijenjen. “Rekla je ne pred cijelom obitelji”, stoji uz opis oglasa uz koji se navodi cijena od 250 eura.

Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama povede rasprava. Neki su htjeli znati tko je muškarac, a tko djevojka iz priče, dok su drugi pokrenuli temu javne prosidbe. Kako se čini po komentarima, mnogi bi zaobišli javnu prosidbu upravo kako bi izbjegli javnu odbijenicu.

No, iako su se pojavile priče kako prsten prodaje Slavonac, društvene mreže i u tome razuvjeravaju. Već neko vrijeme internetom kruži ta i slične fotografije i snimke zaručničkog prstena uz vrlo sličnu priču – ‘Rekla je ne pred cijelom obitelji’.

Rekla je ne.
byu/oddpapayalover inhrvatska

“Zaprositi u javnosti je takav neukus” 

Negdje se pod cijenom prstena navodi iznos od 1200 dolara, a našli smo vrlo slično prstenje koje se može kupiti po cijeni od 60-ak dolara. Osim rasprave o tome koliko je pametno ili ne djevojku zaprositi pred cijelom obitelji, prilika je za naglasiti kako treba dobro paziti što i od kuda te putem kojih kanala kupujemo. U ovom slučaju čini se da bi netko mogao ostati bez novca ili za 250 eura dobiti najobičniju bižuteriju. Naime, jedan domaći medij prenio je oglas uz tvrdnju kako je riječ o Slavoncu iz Đakova, koji im je navodno pojasnio detalje priče. No, na oglasu je upotrijebljena ista fotografija stoga bi trebali biti vrlo oprezni.

Naime, na stranici iFunny, gdje se može naći pregršt memea, nalazi se ista fotografija s oglasom u kojemu se navodi cijena od 1200 dolara, a u komentarima ispod memea netko je napisao kako bi na fotografiji mogao prsten iz Walmarta koji se mogao kupiti po cijeni od 260 dolara.

Frajer zaprosio damu u trgovini, na odjelu donjeg rublja: ‘Ne miči se, želim čuti tvoj odgovor’

“Zaprositi u javnosti je takav neukus”, glasio je jedan od komentara na Redditu na koji se drugi korisnik nadovezao: “Vrhunac neukusa mi je kad na svadbi preko mikrofona čitaju što je i koliko tko dao mladencima. To mi je ultimativni favorit. “Evo Baka Mara je dala 500 eura! Jedan pljesak za Baku Maru!! Kažem samo jer takvim bi mladencima prošnja u javnosti bila ok”.

Objava Društvenim mrežama dijeli se oglas za zaručnički prsten: ‘Rekla je ne pred cijelom obitelji’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.