Dnevni horoskop za 25.03.2023.

Ovan


Strah vašeg partnera, da vas ne izgubi, nagnaće ga da vam pokloni nešto što volite i pomoći vam da shvatite kako nema mjesta za bojazan kada je u pitanju opstanak vaše veze ili braka. Nemojte biti sumnjičavi i tvrdoglavi. Ukoliko krećete u kupovinu, mogli biste se previše opustiti te tako kupiti i ono što vam nije potrebno.

Bik


Duboko u sebi znaćete da je vrijeme za novi početak, ne samo za konkretne akcije, nego i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima otjeraćete crne misli.

Blizanci


Razveseliće vas pismo ili elektronska poruka, a u večernjim satima mogli biste dobiti i drage goste. Blizanci koji su u braku mogli bi primiti poklon od voljene osobe, proslaviti neki značajan datum ili oduševiti partnera velikodušnim poduhvatom. Posluži li vas lijepo vrijeme, organizujte roštilj s prijateljima i dobro se zabavite.

Rak


Ostavljaćete snažan utisak na pripadnike suprotnog pola i toga ćete biti svjesni. Mogli biste se zaljubiti, privući pažnju osobe koju promatrate izdaleka ili obnoviti staru vezu. Ako ste roditelj, bićete svjesni napretka vaše djece, ali i njihovog prebrzog odrastanja.

Lav


Osjećaj iscrpljenosti mogao bi vas podstaknuti da odgodite neke dogovore. Umjesto izleta ili šetnje gradom, bićete spremniji za ostanak u kući i izležavanje. Ako ste slobodni, razmislite malo o osobama koje su vam se posljednjih dana svidjele. Možda se među njime krije vaša potencijalna simpatija.

Djevica


Osjećaćete da ste trenutno sami sebi dovoljni. Izbjegavaćete veliko društvo, svoje obaveze obaviti na vrijeme, a zatim uživati u tišini svog doma. U kasnim večernjim satima moguće je druženje s prijateljima. Međutim, pazite kome se od njih povjeravate, kako se ne biste opekli ili postali meta nečijih ogovaranja.

Vaga


Pravi je trenutak da nadoknadite propušteno i ispunite tuđa očekivanja. Energija i izdržljivost će vas besprijekorno služiti. Bićete na oprezu i ništa vas neće moći iznenaditi. U večernjim satima moguć je poziv na muzički događaj ili rođendan na kojem ćete se odlično provesti. U ljubavi vas muče ljubomora i nepovjerenje.

Škorpija


Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti omogućiće vam ostvarivanje današnjih ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju dugo niste vidjeli. Ako se radi o nekome u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje. Povoljan položaj Mjeseca doprinosi tome da ste jako intuitivni i bez greške “čitate” tuđe namjere.

Strijelac


Ako možete, posvetite dan isključivo sebi. Njega tijela, rekreacija ili kafa s prijateljima popraviće vam raspoloženje. Razveselićete se iznenadnoj posjeti vašem domu, posebno ako tu osobu niste vidjeli godinama.

Jarac


U porodičnim prepirkama bićete smiren sudac i uspješno miriti posvađane strane. Iako će vam kućanski poslovi odnositi mnogo vremena, obavljaćete ih s lakoćom. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci. Partner će vam oprostiti ružne riječi koje ste rekli u ljutnji ili ljubomori. Zdravlje može biti osjetljivo, naročito probava.

Vodolija


Nemojte simpatiji odmah pokazati svoja osjećanja – neka druga strana napravi prvi korak. Ako ste u braku, partner možda neće imati razumijevanja za vaše poslovne brige. Ipak, to ne umanjuje njegovu ljubav. Bilo bi dobro kad biste ga iznenadili romantičnom večerom ili ga izveli s društvom, da se i on malo opusti i zabavi.

Ribe


Moguće su ljubavne trzavice koje će izbaciti na površinu razlike između vas i partnera. Vaš pozitivan stav pridonijeće razrješavanju emotivnih problema. Neće vam manjkati snage ili hrabrosti da stvari nazovete pravim imenom, a partneru, ma koliko se ljutio na vas, svidjeće se vaša direktnost.

Autor: minimagazin.info