Dnevni horoskop za 25.01.2023.

Ovan


Za ljubav će vam ostajati malo vremena i energije pa će mnogima odgovarati nezahtjevna ljubavna zbivanja i partnerova predvidivost. Svoja razmišljanja nećete otkrivati drugima, bićete zabavljeni vlastitim mislima i uživati u svom svijetu mašte. Snažna podsvijest i intuicija vodiće vas ka stvaranju i otkrivanju novog područja.

Bik


Porodični život biće u sjenci vaših ambicioznih planova. To se neće naročito svidjeti ukućanima pa ni ljubavnom partneru. Da biste izbjegli bilo čiju ljutnju, sjedite svi za sto i porazgovarajte o trenutnim prilikama. Približite im svoje planove. Neprijateljstvo s jednom osobom sve više raste, što je razlog vašeg sve većeg nemira.

Blizanci


Uvjerićete se da problemi nisu nerješivi i da neke situacije nisu vrijedne pretjeranog nerviranja. Ne odustajte od projekta koji vam u budućnosti osigurava izvjestan uspjeh. Ljubavni nesporazum možete riješiti strastvenim zagrljajem i iskrenim priznanjem onoga što osjećate. Pripazite na zdravlje.

Rak


U intenzivnom ste razdoblju u kojem će mnogi događaji dobiti na važnosti. Manje ste introvertni nego inače i sve češće želite da se čuje vaša riječ. Otkrićete nova mjesta koja dosad niste primjećivali ili životne sadržaje koji odgovaraju vašem temperamentu. Poznanstvo s osobom suprotnog pola osvježiće vam svakodnevnicu.

Lav


Nedostajaće vam promjene i uzbuđenja, a za neke procese trebaće vam više vremena. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Slobodni će biti u potrazi za romantičnom osobom, dok će se ostali više baviti stambenim pitanjima: preuređenjem, proširenjem ili preseljenjem.

Djevica


Većinu zadataka možete riješiti bez većih prepreka ili ćete se moći osloniti na poznanstva i dobar odnos s kolegama. Pratićete važna događanja i biti u trendu s vama aktuelnim zbivanjima. Slobodni se mogu naći pred novim ljubavnim prilikama. Pažnju će vam privući osoba koja shvata vašu potrebu za druženjem i raznovrsnošću.

Vaga


Krizno je razdoblje na planu finansija i trebaće vam dosta strpljenja. Novac nemojte posuđivati drugima, ali isto tako ne biste sami trebali posuđivati od drugih. Dobro ćete se snalaziti u grupnom radu, a odnos s kolegama kulminiraće u pripremi zanimljivog projekta. Ljubavni odnos se dobro razvija, uprkos vašim hirovima.

Škorpija


Više ćete se družiti s ljudima s kojima ste poslovno vezani. Možda se pridružite novoj organizaciji ili udruženju, ali ostaćete pri tome da budete samostalni. Dan je povoljan za obnavljanje starih veza, bilo prijateljskih, poslovnih ili ljubavnih. U svemu što radite trebaće vam društvo pa će tek rijetki među vama biti sami ili usamljeni.

Strijelac


Naći ćete se u nedoumici i pitati se šta zapravo želite. Dodatno će vas opteretiti odnos s ljudima od kojih ste očekivali pomoć, a ispostaviće se da vam svojim uticajima zapravo odmažu. Manjak koncentracije rezultiraće greškama, što će naročito doći do izražaja ako se bavite dokumentima i papirologijom.

Jarac


Dan bi mogao biti dinamičan i uzbudljiv, ali u nekim područjima pomalo i naporan. Imaćete dovoljno vremena za druženje s prijateljima pa ćete s njima voditi zanimljive razgovore i otkrivati zajedničke interese. Neko će vam predložiti poslovnu saradnju ili htjeti produbiti poznanstvo s vama, ali ćete oklijevati. Dajte sebi vremena za odluku.

Vodolija


Poslovni stres može se nepovoljno odraziti na zdravlje. Vodite više računa o sebi i pružite organizmu dovoljno sna i aktivnog odmora. Nemojte od sebe očekivati previše, prihvatite odsustvo koncentracije kao manju krizu. Za sve aktivnosti biće vam potrebna veća strpljivost, ali i odlučnost da se oduprete promjenjivom raspoloženju.

Ribe


Otvoreni ste za nova iskustva i prilagodljivi za usvajanje novih ideja. Neki će zbog posla krenuti na put, posvetiti se istraživanjima ili će većinu radnog dana provoditi u važnim razgovorima. U ljubavi ćete biti odlučniji i preuzeti stvar u svoje ruke. Strasti će se zahuktavati i preuzeti vlast nad razumom pa će mnogi uploviti u novu ljubavnu vezu ili učvrstiti postojeću.

Autor: minimagazin.info