Dnevni horoskop za 24.03.2023.

Ovan


Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namjere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmjeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije riječi ili emotivno upozorenje, samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.

Bik


Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvijek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje – prihvatite realne mogućnosti. Izbjegavajte situacije koje djeluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.

Blizanci


U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktičnija rješenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.

Rak


Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje te udružite svoje poslovne interese. Osjećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one “čudesne želje” mogu da se ostvare – važno je da stvari nazovete “pravim imenom”.

Lav


Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Na vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rješenje koje treba da zadovolji različite interese. Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Djelujete suviše napeto u nečijoj blizini.

Djevica


Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj, jer neko drugi ima izvršnu moć i određuje pravila. Potrebno je da djelujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumijevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

Vaga


Važno je da ostanete dosljedni u svojim namjerama, jer okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Srećom, nalazite se u prilici da spojite ono lijepo i korisno u različitim pravcima.

Škorpija


Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, provjerite njihov odjek u krugu saradnika. Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj “ljubavni izbor”. Zaista, uvijek postoji način da ostvarite ono što želite.

Strijelac


Izbjegavajte zaoštrenije sukobe sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici. Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osjećaj povjerenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno povjeravanje.

Jarac


Mimo svoje volje, upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rješenje. Sačuvajte prisebnost duha, jer svaki problem ima potencijalno dobro rješenje, pod uslovom da prihvatite nečiji savjet i pozitivan uticaj. Izbjegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

Vodolija


Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu “uticajnu” osobu. Preostaje vam da prihvatite neko kompromisno rješenje. Postupite po svojoj savjesti. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje – potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osjećanja samo podstičete još veću napetost.

Ribe


Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobro razmislite, prije nego što povučete novi potez. Partner djeluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahtjeve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće – korigujte svoje kriterijume.

Autor: minimagazin.info