Dnevni horoskop za 15.02.2023.

Ovan


Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja “dobitnu kombinaciju” pa prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

Bik


Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred drugima. Postavljate “pogrešna pitanja” i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.

Blizanci


Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od kolega nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da potcjenjujete nečiju informisanost ili umjesnost da ostvari svoje namjere. Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

Rak


Provjeravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da vam ne promakne neki važan događaj, ali umijete pravilno da procijenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče vaš emotivni zanos. Nema potrebe da vjerujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala vaše povjerenje.

Lav


Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju – nemojte štediti svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovno-finansijski uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Djelujete uznemireno i zabrinuto, jer imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti.

Djevica


Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.

Vaga


Obratite pažnju na različite događaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se nađete u pravom trenutku ili na dobrom mjestu kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje vam dobra prilika.

Škorpija


Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali, s kojima sarađujete, ispoštuju svoj dio obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvjesnom smislu iskušava vašu naklonost. Potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.

Strijelac


Stalo vam je da predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa provjerenim kolegama i zatražite nečiji stručni savjet. Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe.

Jarac


Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspješnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Djelujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procjenu. Stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.

Vodolija


Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to djeluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspješan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promijeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.

Ribe


Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtijeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente. Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu “granicu” između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.

Autor: minimagazin.info