Dnevni horoskop za 08.02.2023.

Ovan


Stalo vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak, u odlučujućem trenutku spremni ste na rizik koji procjenjujete kao novi poslovni izazov. Nema razloga za velika emotivna očekivanja, posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.

Bik


Uvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha. Pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspjeh treba dodatno da vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima. Planirajte izlazak ili emotivni susret – prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osjetite poželjno u nečijoj blizini kako biste uz novu radost osjetili i samopuzdanje.

Blizanci


Izbjegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa kolegama može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procijenite svoje mogućnosti, prije nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo – obratite pažnju na komentare koje vam upućuje bliska osoba. Lako možete da ispravite propuste koje ste učinili.

Rak


Očekuju vas različite obaveze te je potrebno da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vrijeme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive pokazaće se od dragocjene pomoći. Partner djeluje sumnjičavo i to se odražava na vaše raspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rješenje.

Lav


Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, novi događaji se komplikuju mimo vaše volje. Potrebno je da tačno procijenite do koje mjere ste spremni da ispunite nečije zahtjeve. Prati vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umjesto da situaciju dovodite do novog emotivnog “usijanja”, zbog čega oboje možete samo zažaliti.

Djevica


Novi događaji na poslovnoj sceni mijenjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa radnom okolinom. Nedostaju vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje vješto koristite u poslovnim pregovorima. Zaneseni ste pomalo ruzičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za pretjeranim eksponiranjem u nepoznatom društvu čak iako postoji i dobar povod.

Vaga


Neko vam indirektno daje do znanja da vaša uloga nije od posebnog značaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima, posvetite pažnju samostalnim poslovima. Nema potrebe da smišljate nove izgovore koji mogu da vas predstave u pogrešnom svjetlu pred bliskom osobom, jer ona ne može uvijek da razumije vaše namjere.

Škorpija


Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju blic procjenu i brzo prilagođavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvjesnosti. Postoje utvrđena pravila i moguće je da improvizujete samo do određene granice. Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite.

Strijelac


Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potrebna vam je dobra procjena. Upotrijebite “moć sugestije” kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtijevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.

Jarac


Suočavate se sa novim i napornim obavezama. Važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist – pokrenite inicijativu. Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti kako biste imali neki novi i ugodan doživljaj.

Vodolija


Izbjegavajte sporedne obaveze koje vas nepotrebno zamaraju. Usmjerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim kolegama. Uvijek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rješenja. U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumijevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više nego što je možda, u ovom trenutku, moguće i da dobijete.

Ribe


Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja – potrebno vam je “zeleno svjetlo” ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspješnu osobu. Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi pretjerano uticale na nove događaje.

Autor: minimagazin.info