Dnevni horoskop za 05.08.2022.

Ovan


Uspješno ćete izići nakraj s obavezama i imati dobre kontakte s ljudima. Ljudi iz poslovne i privatne sredine posvetiće vam više pažnje, što će vas oraspoložiti. Slobodno vrijeme ispunićete čitanjem omiljene literature. Godiće vam trenuci koje možete posvetiti ličnim interesima – organizujte vrijeme tako da toga bude što više.

Bik


Posvetićete se tekućim obavezama, ali s promjenjivim uspjehom. Organizujte se bolje, odredite prioritete i vodite više računa o dokumentima. Moguća su iznenađenja u kućnom okruženju. Ukućani će vam stalno nešto prigovarati, ali im nećete ostati dužni. Trebaće vam više vremena za sebe, a za to se morate sami izboriti.

Blizanci


Svoje znanje i sposobnosti prikazaćete u najboljem svjetlu. Raščistićete problematične situacije i riješiti odnose s nekim ljudima, a neke poslove postaviti na nove temelje. Preduzećete aktivnosti vezane za selidbu, u čemu će vam pomagati prijatelji. Moguće je putovanje na more ili poznanstvo sa zanimljivom, simpatičnom osobom.

Rak


Steći ćete veće povjerenje šefova pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Ljubavne i prijateljske veze pokazaće se bitnima u postizanju ciljeva – uživaćete nečiju podršku ili dobiti mudar savjet. Optimističnije ćete gledati na svoju situaciju, a na ljude koji su vas prije nervirali, jednostavno nećete obraćati pažnju.

Lav


Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ovih biste dana mogli imati prigode za nova poznanstva. Zato veče provedite u društvu i ne odbijajte pozive za izlazak. Imaćete priliku izgladiti nesporazum s nadređenima i okrenuti situaciju u svoju korist. Moći ćete priuštiti sebi nešto lijepo i razveseliti partnera.

Djevica


Ukoliko osjetite jak psihički umor, odgodite neke susrete i dogovore. Moglo bi vam se dogoditi da pogazite odluku, obećanje ili odstupite od svojih načela. Potrudite se očuvati sklad u vezi, naročito ako vlada napetost. Isplatiće vam se rad u tajnosti i skrivanje podataka, više nego javno pričanje o planovima.

Vaga


Sve što ste danas naumili odvijaće se po planu, a konačni rezultat mogao bi biti i bolji od očekivanoga. Mnogo ćete razmišljati o odnosima koje imate s prijateljima. Primijetićete da se s nekima od njih sve manje čujete i vidite. Ne dopustite da vas životne okolnosti razdvoje – više se potrudite da ih kontaktirate.

Škorpija


Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, okolnosti iziskuju oprez. Ma koliko vas naglost podsticala na djelovanje, ostanite suzdržani. U večernjim satima osjećaćete se napeto i razdražljivo. Teško ćete se prilagoditi svom partneru, a mane koje vam inače smetaju postaće nepodnošljive. Ipak, srećom, nikakvih većih posljedica neće biti.

Strijelac


Dan će obilježiti putovanje, zanimljiv izlazak ili proslava. Veseliće vas okupljanja u kojima, iz razgovora s različitim ljudima, možete čuti svježe informacije. Slobodno vrijeme ispunićete baveći se hobijima ili u druženju s prijateljima. S partnerom ćete se dosta dobro slagati i dijeliti slične interese, a samci će nekog upoznati na internetu.

Jarac


Više ćete se posvetiti poslovima, a manje intimi. Pazite da zbog toga ne dođe do udaljavanja pa i zanemarivanja partnera. Slobodni će se naći u društvu osobe o kojoj maštaju. Imaćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da od vas zavise buduća emotivna dešavanja.

Vodolija


Mogući su neočekivani zaokreti i promjene na poslovnom planu, putovanja i nova poznanstva. Svi su izgledi da će jedno neobavezno poznanstvo prerasti u odnos u kojem će dominirati strast. Odnosi s kolegama biće dvostrukog karaktera; s jednima ćete se odlično slagati, a s drugima ćete se teško dogovoriti i oko banalnih stvari.

Ribe


Čini vam se da danas sve radite u apsolutno posljednjem mogućem trenutku. Osjećaj da ste na kraju snaga, zbog situacija u poslovnom segmentu, pratiće vas tokom cijelog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtjevni.

Autor: minimagazin.info