Ako se zovete Emina, evo gdje možete dobiti poklon samo na osnovu imena!

Kako su nam rekli organizatori, Udruženje Zmajevo srce i Kreativa marekting, fokus će biti na turizmu kao brzo rastućoj grani privredi, piše “ BH-index ”.

„PANNOS će već u svom prvom izdanju biti međunarodni jer nas izlaze iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Tuzla je oduvijek bila sajamski grad i vjerujemo da ćemo već sljedeće godine u PANNOS-u imati naš najjači sajam. Isto tako smo uvjereni da ćemo ove godine biti među najposjećenijim sajmovima. Obezbijedili smo mnogo nagradnih igara i poklona za posjetitelje sajma ai naši izlagači će se potruditi da sve skupa ima jedan zlatan sjaj.

Jako mnogo aktivnosti će biti na samom sajmu, od okruglih stolova na temu turizma do turističkih potencijala i gastronomske ponude.

– U sklopu promocije za našeg klijenta KAFA EMINA pravimo najveći skup osoba sa imenom Emina gdje očekujemo veliki broj prijavljenih a za svaku smo obezbijedili prigodan poklon .Najsretnije među njima ćemo nagraditi i vikend aranžmanima. Biće ovo jedno lijepo druženje i posjetitelja i izlagača a mi kao dobri domaćini ćemo se potruditi da se svi rado iduće godine vrate u Tuzlu – poručuju organizatori.

Sve Emine koje žele prijaviti svoj dolazak mogu učiniti putem FB stranice SAJAM PANNOS.

– U okviru Sajma imaćemo i ocjenu kvalitete proizvoda koji će raditi Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli.

Ocjenu gastro ponude ugostiteljskih objekata će raditi Udruživanje nutricionista BIH na čelu sa profesorom Midhatom Jašićem u čijem žiru se nalaze profesionalni kuhari, dok će ocjenu kvaliteta turističkih sadržaja raditi stručni tim sastavljen od predstavnika medija i turističkih djelatnika.

Post Ako se zovete Emina, gdje možete dobiti poklon samo na osnovu imena! pojavio se prvi na TK PORTAL-u .

Izvor: TKPortal.ba

Podijelite vijest