8 modernih komada garderobe koje trebate imati ovog proljeća

Određeni komadi garderobe uvijek su bili moderniji od drugih, u zavisnosti od sezone do sezone. Ukoliko vam je cilj da i ovog proljeća izgledate moderno, privlačno i elegantno, sljedeće komade garderobe trebate imati u svom ormaru.

Bluza sa cvjetnim uzorkom


Zašto? Jer je možete nositi u svim prilikama, bez obzira da li je u pitanju poslovna, svečana ili opuštena kombinacija.

Pantalone sa visokim strukom


Zašto? Zato što odgovaraju svakoj ženi, bez obzira na njenu figuru i zato što vam mogu pomoći da, u zavisnosti od modela, izgledate vitkije i više.

Baletanke


Zašto? Zato što su nevjerovatno udobne i poželjne kod većine kombinacija, ali i zato što ih možete nositi kada vas umore štikle, a i dalje ćete izgledati moderno, otmjeno i elegantno.

Teksas jakna


Zašto? Zato što ćete je nositi tokom proljeća, ali i tokom ljeta (kada su malo hladnije večeri) i jeseni (za vrijeme suncem okupanih dana). I, zato što je ona trend koji nikada ne prolazi.

Maksi suknja


Zašto? Zato što je možete nositi od jutra do večeri i u svim prilikama i tako dobro iskombinovati gotovo sa svim drugim komadima garderobe i modelima obuće.

Plisirana suknja


Zašto? Zato što je veoma udobna, odlično se kombinuje sa majicama, bluzama, košuljama te je jedna od rijetkih koja se može kombinovati i sa patikama, a da izgleda veoma moderno.

Bijela majica


Zašto? Zato što je ona svestrani komad garderobe koji je uvijek moderan i poželjan, a postoji tako mnogo varijacija na temu ove popularne majice: okrugli ili V-izrez, model sa džepom ili onaj A kroja – birajte je prema svom ličnom afinitetu.

Žuta boja


Zašto? Zato što je ona jedna od najpopularnijih proljetnih boja, može se kombinovati sa mnoštvom drugih boja, a osvježiće svaku kombinaciju.

Autor: minimagazin.info